Visa utbildning.se som: Mobil
Kort om utbildningen
3+2+2 utbildningsdagar
44 800 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2022-08-29 - Stockholm
Distans, Göteborg, Malmö, Rikstäckande, Stockholm
Öppen utbildning, Onlineutbildning, Företagsanpassad utbildning
Kommande starter
Distans
44 800 SEK
2022-10-24

Stockholm
44 800 SEK
2022-08-29

Malmö
44 800 SEK
2022-09-24

Göteborg
44 800 SEK
2022-10-03
Certifierad HR

Kursbeskrivning

Praktisk utbildning för dig som vill ta tillvara på er viktigaste resurs: personalen.

Certifierad HR är utbildningen för dig som vill se till att du har rätt kompetens och ett kvitto på det i form av en certifiering. Utbildningen är utformad för dig som har eller kommer få ett HR-ansvar.

Du jobbar praktiskt med ditt eget uppdrag under hela utbildningen som består av tre delar: utbildningarna HR i Praktiken, Rekrytera rätt och Arbetsrätt i praktiken. I Certifieringen ingår också en medarbetarundersökning, extra kvalitetssäkring och stöd i den praktiska tillämpningen. Eftersom du genomför alla tre stegen när det passar dig, följer utbildningen din utveckling i den takt som passar dig och din organisations behov.

Utbildningen följer en röd tråd som säkerställer att du får det som behövs för att ta tillvara och utveckla er viktigaste resurs: personalen. Du tränar praktiskt på plats hos oss och får vid varje delutbildning nya verktyg att praktisera mellan tillfällena. Så att du kan utveckla dig själv, din organisation och medarbetarna. Du och dina utbildningskamrater kan följa utvecklingen och få kvitto på vad som fungerar hos er själva och varandra.

Gå utbildning på distans

Hos oss kan du välja att gå utbildning på plats i våra lokaler, eller att öka kompetensen utan att lämna hemmet. Oavsett vad du väljer kommer du bli påfylld med ny kunskap, praktisk träning och massor av energi från både utbildare och kurskamrater.

    ”En perfekt kickstart!”

MIKAEL LANDMARK, EITECH

Alla våra utbildningar går att anpassa. Kontakta oss så hjälper vi er!

Föreberedelser innan kursen:

Analys och förberedande material ökar behållningen av utbildningen

Innan utbildningen gör vi en förberedande analys av din organisation i form av en medarbetarundersökning i syfte att ge dig ett konkret och verklighetsnära underlag att jobba med under utbildningen. Har du resultat från aktuella genomförda medarbetarundersökningar kan detta användas.

Med detta som underlag tillsammans med en person behovsinventering har vi ett coachande samtal där vi tillsammans sätter upp mål och ger dig stöd och hjälp för vad du kommer behöva göra. Du får också värdefulla råd kopplat till vad och du hur bör förankra med ledning, så att det finns en konkret koppling till era affärsmål.

Innehåll:

Praktisk utbildning med fokus på din verksamhet under ledning av HR-expert

Konkret arbete med er verksamhet löper som en röd tråd genom utbildningen. På kurstillfällena arbetar du konkret med att göra planer, struktur, policys och dokumentation för er organisation. Det varvas med konkreta verktyg och praktisk träning för skarpa lägen.

Mellan tillfällena får du stöd och återkoppling från oss i att tillämpa både en långsiktig plan och hantera det vardagliga, operativa.

 • HR i Praktiken
 • Rekrytera Rätt
 • Arbetsrätt i Praktiken
 • Medarbetarundersökning
 • Kompetensportalen™
 • Digitalt Ledarnätverk™
 • Mallar, checklistor och praktiskt material
 • Förtäring och utbildningsdiplom
 • 2 h individuell coachning
 • Support mellan och efter tillfällena
 • Konkret handlingsplan
 • Avslutande certifiering

Företagsanpassad utbildning

Vi kan även genomföra denna utbildning som företagsanpassad. Antingen rakt av från utbildningsbeskrivningen eller så anpassar vi innehåller efter era behov, mål och utmaningar.

Efter kursen

Uppföljning och utveckling efter utbildningen

Du blir certifierad HR-ansvarig genom godkänt examensprov. Certifieringen är ett kvitto på att du tagit till dig kunskapen och omsatt den i praktiken.
Du får stöd i form av konkreta råd för hur ni ska arbeta i er organisation för att lyckas.

I utbildningen ingår ett års tillgång till Kompetensportalen där du kan hämta mallar och fylla på med kunskap när du behöver. Genom portalen får du tillgång till ett Digitalt Ledarnätverk™ som ger möjlighet till utbyte med kompetenta utbildare och andra deltagare som gått utbildning hos oss.

Video

Upplägg

Tid: 3 + 2 + 2 utbildningsdagar.
Deltagare: Max 10 per kurs

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Certifierad HR, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 1 recensioner.

Johanna P.
Hade hört väldigt gott om Framfot flera gånger och tog steget till slut att investera privat i utbildningen ”Certifierad HR”, i Sthlm. Jag tar med mig alla konkreta verktyg, exempel, mallar, tankar och erfarenheter in i arbetet som kommer ge direkt resultat och verkan. Råder skön stämning i grupperna och alla delar med sig av tankar och e...
Visa mer

Framfot företagsutbildning

I våra utbildningar får du träna praktiskt på det just du behöver för att nå framgång.

Alla Framfots utbildningar är tillgängliga både fysiskt och på distans. Vi vet att all kunskap finns där ute och det mesta har du redan i dig. Hos oss får du därför möjlighet att träna och utvecklas tillsammans med en riktigt...


Läs mer om Framfot företagsutbildning och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Framfot företagsutbildning

Rålambsvägen 17, 19 tr
11259 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 1160 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Certifierad HR från Framfot företagsutbildning, fyll i dina uppgifter: