Visa utbildning.se som: Mobil

Missa inte Upskill & Reskill den 25 januari 2023 – ett digitalt och kostnadsfritt event! Anmäl dig idag 

Certifierad agil projektledare - Företagsanpassad

Framfot företagsutbildning
Kort om utbildningen
3+2+2 utbildningsdagar
Nästa tillfälle: Vi anpassar datum efter er - Distans
Distans, Rikstäckande
Företagsanpassad utbildning, Onlineutbildning

Kommande starter
Sverige
Vi anpassar datum efter er

Distans
Vi anpassar datum efter er
Certifierad agil projektledare

Kursbeskrivning

Lär dig att leda, engagera och aktivera dina medarbetare och driva effektiva projekt

Certifierad agil projektledare är ett utbildningsprogram för dig som vill lära dig att forma reflekterande, engagerade team och projekt som levererar det lilla extra. Du ökar din kompetens med tre heta utbildningar som gör dig till en uppdaterad, attraktiv och framgångsrik projektledare.

I tre delutbildningar får du konkreta verktyg, ny kunskap och praktisk träning som stärker dina projekt, ditt team och dig själv i rollen som projektledare. Du får koll på SCRUM och Kanban, testar olika agila metoder och utvecklar din förmåga att leda olika typer av grupper. Du tränar praktiskt på att låsa upp er gemensamma kreativitet och forma reflekterande, ansvarstagande team.

Mellan utbildningstillfällena får du tid för att öva på det du lärt dig, vilket borgar för förändring – på riktigt. Du jobbar aktivt med egna projekt under hela utbildningen.

Lär dig att leda framgångsrikt i förändring

Det enda vi kan veta säkert är att inget blir exakt så som vi tänkt oss. Det gäller inte minst i projektvärlden. Att vara flexibel och bra på att möta förändring är, och kommer fortsätta vara, en stor konkurrensfördel. Där spelar den agila projektmetodiken och sammansvetsade, flexibla team en viktig roll.

Individuell coachning och kvalitetssäkring ingår

Du anpassar själv takten efter dina och verksamhetens behov, och efter avslutad utbildning gör du ett examensprov för att bli certifierad. Ingår gör också extra stöd och kvalitetssäkring före, under och efter varje utbildningstillfälle. Dessutom får du två tillfällen individuell coachning med en egen projektmentor.

Efter den här utbildningen kommer du känna dig bättre rustad och mer framgångsrik som projektledare.

Gå utbildning på distans

Hos oss kan du välja att gå utbildning på plats i våra lokaler, eller att öka kompetensen utan att lämna hemmet. Oavsett vad du väljer kommer du bli påfylld med ny kunskap, praktisk träning och massor av energi från både utbildare och kurskamrater.

Alla våra utbildningar går att anpassa. Kontakta oss så hjälper vi er!

Målgrupp

För projektledare.

Föreberedelser innan kursen:

Utbildningen börjar med en behovsanalys där vi utgår från din verklighet. Under hela utbildningen fortsätter du att arbeta praktiskt med element och uppgifter ur egna projekt, vilket gör att du får konkret nytta och direkt ser effekt av det du lär dig och det jobb du gör.

Innehåll:

Certifierad agil projektledare omfattar tre delutbildningar. I Agil projektledning lär du dig hur just du och din verksamhet kan dra nytta av agila metoder. Du får lära dig mer om och testa olika agila metoder, gör en egen handlingsplan och utökar din verktygslåda. I utbildningen Ledarskap nivå 2 kommer du att utveckla din förmåga att bygga starka team och leda olika typer av grupper. Kompetens som du fortsätter att utveckla i Facilitera workshops & möten – där du tränar praktiskt på att designa möten och processer som inkluderar, låser upp kreativiteten och formar engagerade team som mår och presterar bra.

Video

Upplägg

Tider: 3+2+2 utbildningsdagar
Deltagare: Max 10 per utbildningstillfälle

Investering

Kursen företagsanpassas. Skriv in i fritextfältet att ni är intresserade av en anpassad lösning när du gör en intresseanmälning för att få prisuppgifter.

Examen, diplom m.m.

Efter avslutad utbildning gör du ett examensprov för att bli certifierad.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Certifierad agil projektledare - Företagsanpassad, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Framfot företagsutbildning

I våra utbildningar får du träna praktiskt på det just du behöver för att nå framgång.

Alla Framfots utbildningar är tillgängliga både fysiskt och på distans. Vi vet att all kunskap finns där ute och det mesta har du redan i dig. Hos oss får du därför möjlighet att träna och utvecklas tillsammans med en riktigt...


Läs mer om Framfot företagsutbildning och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Framfot företagsutbildning

Rålambsvägen 17, 19 tr
11259 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Certifierad agil projektledare - Företagsanpassad!

Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 1160 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Certifierad agil projektledare - Företagsanpassad från Framfot företagsutbildning, fyll i dina uppgifter: