Visa utbildning.se som: Mobil

Motiverande samtal – MI utbildning

Fortbildia
Kort om utbildningen
5 900 SEK Momsfri
Nästa tillfälle: Löpande starter - Distans
Distans, Rikstäckande
Företagsanpassad utbildning, Onlineutbildning
Kommande starter
Distans
5 900 SEK
Löpande starter

Sverige
5 900 SEK
Kundanpassat pris, löpande kursstarter
Motiverande samtal – MI utbildning

Kursbeskrivning

Motiverande samtal – MI utbildning

Vill du gå en utbildning i Motiverande samtal?

Utbildningen Motiverande samtal ger de essentiella grunderna i MI. Den ger en stadig grund i MI samtidigt som den fungerar som påbyggnad och fördjupning. Den passar därför också för dig som redan känner till och kan en del, kanske en hel del, om MI och som vill förstärka och förankra din MI-kompetens.

Utbildningen vänder sig till: Alla som (verkligen) vill både förstå och kunna använda MI, som förhållningssätt och samtalsmetod. Utbildningen passar såväl medarbetare som chefer och ledare inom verksamheter som skola, omsorg, rådgivning, rehabilitering, vård och behandling. Exempel på mer specifika yrkeskategorier som utbildningen vänder sig till är socialpedagoger, stödpedagoger, socionomer, sjuksköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter, kuratorer, läkare, psykologer, lärare och skolledare.

Nivå: Utbildningen är på grundläggande nivå men med flera inslag där du också får fördjupade kunskaper inom motiverande samtal – MI.

Du anmäler dig till utbildningen genom att skicka ett mejl genom att fylla i formuläret direkt här på sidan. Ange namn, adress, mobilnummer och vilken kurs du vill gå. Vi återkommer till dig med bekräftelse på anmälan och uppgifter för betalning.

Kursinnehåll

Innehåll i MI utbildningen

MI utbildningen består av inspelade föreläsningar och samtal (totalt cirka 10 timmar) tillsammans med fördjupningsmaterial och övningsuppgifter. I den här utbildningen kommer du bland annat att få:

  • kunskap och förståelse för MI som förhållningssätt och samtalsmetod
  • kunskap och förståelse om motivation och förändringsprocesser
  • öva och träna för att utveckla färdigheter och förmåga att använda MI
  • strategier och verktyg för att kunna använda MI och delar av MI i olika situationer

MI utbildningen ger dig förutsättningar för att kunna arbeta integrerat med MI, med motivation och med förändring.

Video

Investering

Pris för MI utbildningen

Kostnad för arbetsgivare är 5 900 kronor exklusive moms för MI utbildningen och för privatpersoner: 5 900 kronor inklusive mom

Kursledare

Utbildningsledare

Utbildningsledare och ämnesexpert är Christina Näsholm som till yrket är psykolog, leg psykoterapeut och specialist i klinisk psykologi. Hon har lång erfarenhet av att arbeta med behandling inom beroendevård, psykiatri och primärvård samt med utbildning, handledning, metodutveckling och implementering inom ett stort antal verksamhetsfält.

Sedan 1995 arbetar Christina främst med att sprida kunskap, implementera och kvalitetssäkra användning och anpassning av Motiverande samtal – MI som konsult i det egna företaget Symposium. Christina är MINT Certifierad MI-tränare och engagerad medlem av den internationella organisationen för utbildare inom MI: MINT (Motivational Interviewing. Network of Trainers). Christina är en sann visionär och en av landets mest erfarna när det gäller att utbilda både praktiker, metodstödjare och utbildare i MI.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Motiverande samtal – MI utbildning, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 5 recensioner.

Kursdeltagare
Dialogerna och samtalen med praktiker ger en spännande inblick i vardagsanvändning och den faktiska NYTTAN av MI
Kursdeltagare
Befriande att slippa se en massa powerpoints! Den första utbildning jag varit med om där man på allvar skiljer på att lyssna och läsa!
Kursdeltagare
En rikedom att ostört kunna lyssna till teoridelarna och sen ladda ner allt i textform

Fortbildia

Välkommen till Fortbildia!

Fortbildia erbjuder fortbildning och kompetensutveckling inom framförallt skola, vård och omsorg. Vi kommer också ha generella utbildningar inom bland annat ledarskap och ekonomi. Vi som nu startat Fortbildia har mer än 20 års erfarenhet från både kommunala och privata sektorn...


Läs mer om Fortbildia och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Fortbildia

Åvägen 24
41251 Göteborg

Recensioner
Kursrecensioner
(4,8)
Baseras på 5 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 21 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Motiverande samtal – MI utbildning från Fortbildia, fyll i dina uppgifter: