Visa utbildning.se som: Mobil

Simatic S7, Service 1 (Siemens)

Företagsutbildarna
Kort om utbildningen
5 dagar
23 400 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: Kontakta oss för startdatum - Hudiksvall
Öppen utbildning
   
Hudiksvall

Kursbeskrivning

Simatic S7, Service 1 ger grundläggande kännedom om den elektriska och mekaniska uppbyggnaden av styrsystemet, samt hårdvarukonfiguration och enklare programhantering. Deltagarna kommer att kunna utföra programändringar samt felsöka och testa befintliga Step 7-program. De ska även känna till Simatic S7-systemets uppbyggnad, kapacitet och funktion. Utbildningen ska även ge kunskaper för att lösa mindre automationsuppgifter.

Utbildningen vänder sig till dig som arbetar med montage, drift och underhåll som även behöver kunna göra mindre programändringar.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Simatic S7, Service 1 (Siemens), direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Företagsutbildarna

Företagsutbildarna

Företagsutbildarna

Vi vill att det ska vara enkelt att investera i kompetensutveckling. Som långsiktig partner erbjuder vi dig en inköpskanal för alla typer av kompetenshöjande insatser. Företagsutbildarna samordnar och arrangerar utbildningar i Gävleborg och Västernorrland men utför utbildningar även på andra...


Läs mer om Företagsutbildarna och visa alla utbildningar.
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Simatic S7, Service 1 (Siemens) från Företagsutbildarna, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Simatic S7, Service 1 (Siemens)!

Arrangörsrecensioner
(3,9)
Baseras på 13 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar