Visa utbildning.se som: Mobil

Internrevision, ISO 9001 & ISO 14001

Företagsutbildarna
Kort om utbildningen
2 dagar
9 800 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2021-04-20 - Hudiksvall
Öppen utbildning
   
Hudiksvall

Kursbeskrivning

Om utbildningen
Syftet med interna revisioner är att identifiera förbättringsområden. Internrevisorn är ledningens förlängda arm ut i organisationen och nyckelperson i företagets arbete med ständiga förbättringar. Målet med kursen är att förstå grunderna i internrevision samt att stärka deltagarna i rollen som internrevisor. Efter kursen ska deltagarna kunna planera, genomföra och följa upp en revision på ett bra sätt, samt få en förståelse för vikten av och nyttan med interna revisioner. 

Innehåll
Kursen behandlar grunderna i revisionsmetodik, rollen som internrevisor samt hur du planerar och följer upp interna revisioner på ett bra sätt. Utbildningen varvar teori med praktiska övningar i att planera, genomföra och rapportera och följa upp interna revisioner.

• Syftet med interna revisioner
• Rollen som internrevisor
• Revisionsmetodik
• Planering, genomförande och uppföljning av interna revisioner
• Formulera och skriva avvikelser
• Sammanställning och avrapportering med återkoppling och diskussioner
• Teori varvas med grupparbeten och praktiska revisionsövningar

Grundläggande kunskaper i ISO 9001:2015 och i ISO 14001:2015 är en fördel. Kursen inleder dock med en övergripande genomgång, varför det inte är ett skall-krav.

För vem?
Till internrevisorer och blivande internrevisorer. Syftet med kursen är att förstå grunderna i internrevision samt att stärka deltagarna i rollen som internrevisor. Efter kursen ska deltagarna kunna planera, genomföra och följa upp en revision på ett bra sätt, samt få en förståelse för vikten av och nyttan med interna revisioner.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Certifikat

Stöd för arbetsmiljöutbildning

Stöd för arbetsmiljöutbildning

Från och med 1 januari 2021 finns ett stöd för arbetsmiljöutbildningar. Här finns utbildningar från godkända arrangörer och ansökan administreras av AFA.

Läs mer om Stöd för arbetsmiljöutbildning

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Internrevision, ISO 9001 & ISO 14001, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Företagsutbildarna

Företagsutbildarna

Vi vill att det ska vara enkelt att investera i kompetensutveckling. Som långsiktig partner erbjuder vi dig en inköpskanal för alla typer av kompetenshöjande insatser. Företagsutbildarna samordnar och arrangerar utbildningar i Gävleborg och Västernorrland men utför utbildningar även på andra...


Läs mer om Företagsutbildarna och visa alla utbildningar.
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Internrevision, ISO 9001 & ISO 14001!

Arrangörsrecensioner
(3,9)
Baseras på 13 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Internrevision, ISO 9001 & ISO 14001 från Företagsutbildarna, fyll i dina uppgifter:

Liknande utbildningar