Visa utbildning.se som: Mobil

Effektiv presentationsteknik i digitala möten del 1 - online

Företagsutbildarna
Kort om utbildningen
4 timmar
2 800 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2021-11-09 - Distans
Distans
Onlineutbildning
Kommande starter
Distans
2 800 SEK
2021-11-09

Distans
2 800 SEK
2021-12-07

Kursbeskrivning

Om utbildningen

Många organisationer har den senaste tiden fått ta ett digitalt språng. I betydligt högre utsträckning än tidigare hålls i dag möten och presentationer digitalt. Via tekniska forum ska vi nu informera, diskutera, engagera, utbilda och ta beslut. Det innebär nya möjligheter, men det innebär också helt nya förutsättningar.

Den här kursen handlar om att lära deltagarna effektiv presentationsteknik i digitala möten.

Under en givande halvdag varvar vi teori och fakta med diskussion, erfarenhetsutbyte och självtest så att du som deltagare får sätta dig in i de tips och råd som presenteras.

Kursen fokuserar på de utmaningar som digitala möten medför. Ett effektivt digitalt möte ställer nya krav på både tekniskt kunnande likväl som struktur och framförande. Vi ger dig verktygen för att skapa väl förberedda och genomförda digitala möten och presentationer.
Kursen genomförs i Teams.

Innehåll:

• Självtest
• Det digitala mötesprogrammet Teams
• Digitala möten och presentationer
• Förberedelse och planering
• Mottagaranpassning
• Retorisk struktur
• Den förtroendeingivande talaren
• Talaren och lyssnaren
• Hantera frågor
• Uppmärksamhetens fallgropar
• Power Point
• Känsla vs rationalitet
• Dialog och delaktighet
• Manus
• Effektiva inledningar
• Hantera nervositet

Kursledare är Oskar Sergel som driver O. Sergel Talarkonst AB och som genom åren har utbildat tusentals deltagare i effektiv presentationsteknik.För vem?Kursen vänder sig till dig som i din yrkesroll deltar i, leder och presenterar i digitala möten. Du som behöver utveckla dina färdigheter i att tala på ett övertygande sätt, tydligt kunna framföra ett viktigt budskap, argumentera för en idé samt strukturerat kunna hålla en presentation eller leda ett möte i digital form. Det här är kursen för dig som vill vässa din personliga framtoning inför andra och framstå som mer intresseväckande, förtroendeingivande, entusiasmerande och tydlig i en alltmer digitaliserad mötesvärld.
Välkommen att utveckla dig inom effektiv digital presentationsteknik!

Halvdag 2 – påbyggnad
För dig som efter halvdag 1 känner att du vill fördjupa dig ytterligare i digital presentationsteknik erbjuder vi en påbyggnadsutbildning.
Till denna dag får du som kursdeltagare i uppgift att förbereda en presentation. Information om uppgiften och en genomgång av densamma mejlas till dig i god tid innan kurstillfället. Under halvdag 2 genomför du din presentation och får sedan feedback från övriga kursdeltagare och utbildningsledaren. En skriftlig utvärdering av din presentation mejlas till dig någon dag efter utbildningstillfället.
Något som brukar upplevas som ett stort mervärde är att få se andra presentera och erhålla feedback.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Effektiv presentationsteknik i digitala möten del 1 - online, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Företagsutbildarna

Företagsutbildarna

Vi vill att det ska vara enkelt att investera i kompetensutveckling. Som långsiktig partner erbjuder vi dig en inköpskanal för alla typer av kompetenshöjande insatser. Företagsutbildarna samordnar och arrangerar utbildningar i Gävleborg och Västernorrland men utför utbildningar även på andra...


Läs mer om Företagsutbildarna och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Företagsutbildarna


 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Effektiv presentationsteknik i digitala möten del 1 - online!

Arrangörsrecensioner
(3,9)
Baseras på 13 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Effektiv presentationsteknik i digitala möten del 1 - online från Företagsutbildarna, fyll i dina uppgifter: