Inga recensioner än

Excel - automatisera och programmera

Företagsuniversitetet, i Stockholm
Längd
4 dagar
Pris
24 000 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
12 december, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Öppen utbildning
Längd
4 dagar
Pris
24 000 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
12 december, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Öppen utbildning
Från 24 000 SEK exkl. moms / person

Kursbeskrivning

Har du stött på och använt makron i dina Excelmodeller? Kanske ”ärvt” någon annans lösning som du nu satts att förvalta? Vill du veta hur detta är uppbyggt – kanske har du redan anat att det krävs en inblick i programmeringens värld för att vidareutveckla eller bygga nytt från grunden på ett robust vis. Då är detta en kurs för dig.

  • Effektivisera och säkra arbetet med hjälp av automatisering
  • Smarta formulär för fleranvändarmiljö
  • Enklare programmering för mer robusta lösningar

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

12 december, 2023

  • Öppen utbildning
  • Stockholm

Företagsuniversitetet är certifierade av Almega

I maj 2021 fick Företagsuniversitetet Almega Utbildningsföretagens högt ansedda auktorisation och anses därmed uppfylla de fastställda kvalitetskriterierna.

 – Vi är stolta över auktorisationen. Det är ett formellt bevis på det som våra kursdeltagare och kunder alltid vittnat om: att Företagsuniversitetet står för hög kvalitet och att vi har system för att åstadkomma det, säger Stefan Haglund, Företagsuniversitetets vd.

 

Målgrupp

Kursen vänder sig till dig som arbetar i Excel och som vill ta nästa steg för att kunna effektivisera arbetet och användandet genom automatisering och lättare programmering. Du bör ha grundläggande kunskaper i Excel samt ha erfarenhet av praktisk användning av Excel.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Excel - automatisera och programmera, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!
Företagsuniversitetet
Posthuset
Vasagatan 28
11120 Stockholm

Uppgradera dina kunskaper på Företagsuniversitetet

Hos oss hittar du den kunskap du behöver för att framtidssäkra dig i din yrkesroll. Vi erbjuder kurser inom allt från HR, ledarskap och kommunikation till säkerhet och ekonomi. Både öppna datumsatta kurser och företagsinterna skräddarsydda utbildningar. Hos oss hittar...

Läs mer om Företagsuniversitetet och visa alla utbildningar.

Highlights