Visa utbildning.se som: Mobil

Diplomerad löneadministratör

Företagsuniversitetet
Kort om utbildningen
9 dagar
36 000 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2020-04-01 - Stockholm
Öppen utbildning
   
Stockholm

Kursbeskrivning

Utveckla och kvalitetssäkra dina kunskaper i löneadministration! Den här diplomkursen ger dig de kunskaper du behöver för att självständigt kunna sköta lönearbetet - med hög integritet och stark yrkesetik.

Målgrupp

Utbildningen vänder sig till löne- och ekonomiassistenter samt andra medarbetare som behöver fördjupade kunskaper om löneadministration och grundläggande kunskaper i arbetsrätt. För den som inte tidigare har arbetat med löneadministration rekommenderar vi "Grundkurs i löneadministration".

Syfte och Mål

Målet är att ge kunskaper som behövs för att förstå löneadministratörens roll och ansvar, tillämpa lagar och allmänna avtal inom det löneadministrativa området, utföra sitt arbete med integritet och yrkesetik, effektivt sköta det praktiska lönearbetet.

vÖvrigt

- praktisk tillämpning - diskussion och reflektion. Du får läsa litteratur och göra inlämningsuppgifter mellan kursblocken. Efter godkända inlämningsuppgifter och närvaro vid samtliga moment utfärdas diplomet "Diplomerad löneadministratör".

Investering

36 000 kronor exkl. moms.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Diplomerad löneadministratör, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Sarah
(4)
Många av de andra kursdeltagarna hade inte den erfarenheten som vi från vårat företag hade. Och jobbade inte med lika mycket olika kollektivavtal vilket gjorde att vi inte fick ett lika stort utbyte som vi hade kunnat haft.
Christina Antman
(4)
Helt underbar lärare (Ann-Katrin Vestberg). Hon kunde verkligen engagera, lära ut på ett jättebra sätt. Vi satt nästan trollbunda! Underbar mäniska!! Stjärnorna räcker inte till.
Ann-Louise
(5)

Företagsuniversitetet

Företagsuniversitetet

Hos oss hittar du den kunskap du behöver för att framtidssäkra dig i din yrkesroll. Vi erbjuder kurser inom allt från HR, ledarskap och kommunikation till säkerhet och ekonomi. Både öppna datumsatta kurser och företagsinterna skräddarsydda utbildningar. Hos oss hittar...


Läs mer om Företagsuniversitetet och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Företagsuniversitetet

Box 10074
121 27 Stockholm-Globen

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(4,3)
Baseras på 8 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,4)
Baseras på 574 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Mer inom området