Visa utbildning.se som: Mobil

Recensioner av Diplomerad HR-assistent

Snittbetyg: 4,3

Baseras på 32 recensioner.

Laila
Susanna
En bra kurs för mig som inte hade så mkt erfarenhet av det mesta utom rekryteringsbiten. De block vi fick kombinera det teoretiska med praktiska övningar var de bästa då det är viktigt att även få tänka lite själva och öva sig på olika situationer och cases. Många bra och inspirerande konsulter/lärare!
Charlotte
Linda
Susanne
Jag är väldigt nöjd med innehållet i kursen, det var väldigt bra föreläsare och känslan var att man verkligen ville nå ut till alla deltagare.
Terese
Det har varit en mycket bra utbildning över lag. Teori varvat med praktik med mycket kunniga och energigivande föreläsare.
Andrea
Per
Vi hade en mycket trevlig och positiv stämning på kursen som jag tror att kursledarna på ett fint sätt var med och bidrog till.
Kursdeltagare
Marie
De flesta kursledarna har varit riktigt bra o kunniga. Bra o genomtänkta tider, samt att alla tider hölls. Bra m 4 block a tre dagar.
Maggie
Ulrika
Intressant med arbetsrätten och rekryteringen
Juliane
Kattis
Jättebra kurs, med bra dokumentation och fantastiska kursledare. Upplägget med teori och grupparbeten, varvat med pauser och glada skratt, gjorde att helheten på utbildningen blev super. Rekommenderar varmt Företagsuniversitetet om man vill gå en utbildning av något slag.
Maria
En komplett och grundläggande utbildning för att arbeta med HR
Mia
Otroligt bra lärare! Man kan söka arb. direkt efter denna utbildning då du fått utbildning som HR generalist/assistent/administratör.
Ulla Hjelte
Mycket bra och givande kurs. Värt varenda krona. Välutbildade och kompetenta föreläsare som verkligen fångar åhörarna.
Therese
therese kesselfors
Allt var så proffsigt
Linda
Utbildningen gav mig fördjupade kunskaper, även om jag hade mycket med mig innan Utbildningsledarna var mycket engagerade och utformade utbildningen på ett bra sätt utifrån deltagarnas behov och frågor. Det bästa med utbildningen var möjligheten att få "bolla" med andra och skapa ett nätverk.
Hanna
Gillar du inte grupparbeten? Välj en annan kurs. Som helhet en bra kurs och givande, men med för mycket diskussion i grupp och för lite information från kursledaren. Fräscha lokaler, lagom stor grupp, engagerade lärare.
Monica
Tanja Ståhl
Heléne
En mycket bra utbildning både för den som redan arbetar inom HR-området samt för den som inte arbetar inom HR-området. Lärarna har oerhört stor erfarenhet inom respektive område de undervisar inom. Det finns inga pekpinnar utan all information lärs ut på ett fantastiskt lyhört och positivt sätt. Otroligt bra balans mellan teori och praktiska ö...
Visa mer
Carina
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!