Visa utbildning.se som: Mobil

Recensioner av Diplomerad HR-assistent

Snittbetyg: 4,3

Baseras på 32 recensioner.

Laila
(5)
5 av 5
Susanna
(4)
En bra kurs för mig som inte hade så mkt erfarenhet av det mesta utom rekryteringsbiten. De block vi fick kombinera det teoretiska med praktiska övningar var de bästa då det är viktigt att även få tänka lite själva och öva sig på olika situationer och cases. Många bra och inspirerande konsulter/lärare!
Charlotte
(4)
4 av 5
Linda
(5)
5 av 5
Susanne
(4)
Jag är väldigt nöjd med innehållet i kursen, det var väldigt bra föreläsare och känslan var att man verkligen ville nå ut till alla deltagare.
Terese
(4)
Det har varit en mycket bra utbildning över lag. Teori varvat med praktik med mycket kunniga och energigivande föreläsare.
Andrea
(4)
4 av 5
Per
(5)
Vi hade en mycket trevlig och positiv stämning på kursen som jag tror att kursledarna på ett fint sätt var med och bidrog till.
Kursdeltagare
(4)
4 av 5
Marie
(5)
De flesta kursledarna har varit riktigt bra o kunniga. Bra o genomtänkta tider, samt att alla tider hölls. Bra m 4 block a tre dagar.
Maggie
(5)
5 av 5
Ulrika
(5)
Intressant med arbetsrätten och rekryteringen
Juliane
(4)
4 av 5
Kattis
(5)
Jättebra kurs, med bra dokumentation och fantastiska kursledare. Upplägget med teori och grupparbeten, varvat med pauser och glada skratt, gjorde att helheten på utbildningen blev super. Rekommenderar varmt Företagsuniversitetet om man vill gå en utbildning av något slag.
Maria
(5)
En komplett och grundläggande utbildning för att arbeta med HR
Mia
(5)
Otroligt bra lärare! Man kan söka arb. direkt efter denna utbildning då du fått utbildning som HR generalist/assistent/administratör.
Ulla Hjelte
(4)
Mycket bra och givande kurs. Värt varenda krona. Välutbildade och kompetenta föreläsare som verkligen fångar åhörarna.
Therese
(4)
therese kesselfors
(5)
Allt var så proffsigt
Linda
(4)
Utbildningen gav mig fördjupade kunskaper, även om jag hade mycket med mig innan Utbildningsledarna var mycket engagerade och utformade utbildningen på ett bra sätt utifrån deltagarnas behov och frågor. Det bästa med utbildningen var möjligheten att få "bolla" med andra och skapa ett nätverk.
Hanna
(4)
Gillar du inte grupparbeten? Välj en annan kurs. Som helhet en bra kurs och givande, men med för mycket diskussion i grupp och för lite information från kursledaren. Fräscha lokaler, lagom stor grupp, engagerade lärare.
Monica
(4)
Tanja Ståhl
(4)
Heléne
(5)
En mycket bra utbildning både för den som redan arbetar inom HR-området samt för den som inte arbetar inom HR-området. Lärarna har oerhört stor erfarenhet inom respektive område de undervisar inom. Det finns inga pekpinnar utan all information lärs ut på ett fantastiskt lyhört och positivt sätt. Otroligt bra balans mellan teori och praktiska ö...
Visa mer
Carina
(5)
Recensionspolicy

Vill du lämna en recension om en utbildning eller en arrangör på utbildning.se? Kul! Då bidrar du med att hjälpa andra att hitta en utbildning. Läs gärna vår recensionspolicy om hur vi godkänner och publicerar recensioner.

Ladda ner recensionspolicyn här!

Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!