Uppdatering av livsmedelshygien - motivationsutbildning

Food Safety, Rikstäckande
Längd
3 timmar
Nästa kurstillfälle
Kontakta oss för mer info om utbildningen! se detaljer
Utbildningsform
Företagsanpassad utbildning
Språk
Svenska
Längd
3 timmar
Nästa kurstillfälle
Kontakta oss för mer info om utbildningen! se detaljer
Utbildningsform
Företagsanpassad utbildning
Språk
Svenska
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Kursbeskrivning

  • Statistik: Dagens produktion av mat i världen.
  • Smittämnen & biologiska faror (gödsel, vatten, kemikalier).
  • Odling & uppfödning- hur påverkas vårt klimat?
  • Transport av mat: lokalt eller från hela världen?
  • Rutiner för egenkontroll- minska matsvinn med hjälp av god livsmedelshygien.
  • Mäta matsvinn i ett kök.
  • Arbeta aktivt för minskat matsvinn.

Pedagogik och tidsåtgång

Utbildningen omfattar tre timmar. Fakta och teori varvas med konkreta exempel och diskussioner. Utbildningen är berikad med många bilder för att på bästa vis nå fram och engagera deltagarna.

Ett hedervärt utbildningsintyg

Efter avslutad utbildning erhåller deltagarna ett gemensamt intyg.

Hör av er till oss så kan vi berätta mer och hitta datum och tider för när vi kan komma till er och hålla utbildning för ert företag/ organisation.

Välkomna till Food Safety!

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Kontakta oss för mer info om utbildningen!

  • Företagsanpassad utbildning
  • Sverige
  • Svenska

Målgrupp

”Food Safety är professionella och kunniga” Fabrique Stenugnsbageri, David Zetterström

”Food Safety är en trygghet för företaget!” JR Kött & Seafood by JR, Jan Anntilla, VD

”Vi får kompetens och hjälp när än vi ringer. Vi känner oss trygga med Food Safety eftersom våra högkvalitativa produkter kräver mycket noggrann hantering. En trygg produkt är alltid bra för konsumenten och för oss är konsumenten det viktigaste.” Nibble Gårdsgris, Sven Erik Johansson.

Kursinnehåll

Innehåll

  • Statistik: Dagens produktion av mat i världen.
  • Smittämnen & biologiska faror (gödsel, vatten, kemikalier).
  • Odling & uppfödning- hur påverkas vårt klimat?
  • Transport av mat: lokalt eller från hela världen?
  • Rutiner för egenkontroll- minska matsvinn med hjälp av god livsmedelshygien.
  • Mäta matsvinn i ett kök.
  • Arbeta aktivt för minskat matsvinn

Upplägg

Utbildningen planeras i samråd med beställaren

Tid & plats

Pedagogik och tidsåtgång

Utbildningen omfattar tre timmar. Fakta och teori varvas med konkreta exempel och diskussioner. Utbildningen är berikad med många bilder för att på bästa vis nå fram och engagera deltagarna.

Kursledare

Lydia Banderby

  • leg vet
  • Kvalitetsrevisor för livsmedelsindustri/ Livsmedelskonsult och chefutbildare
  • Besiktningsveterinär
  • ISO 22000, FSSC22000,  IS0 9001:2015,  ISO 14001:2015
  • IPLivsmedel
  • EKO och BRC utbildning Alla branscher
  • Läs gärna mer om Lydias erfarenheter på LinkedIn

Examen, diplom m.m.

Ett hedervärt utbildningsintyg

Efter avslutad utbildning erhåller deltagarna ett gemensamt intyg.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Uppdatering av livsmedelshygien - motivationsutbildning, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 3 recensioner
Skriv en recension
5/5
Kursdeltagare
28 jan 2022

Kul, roliga exempel, bra med många bilder. Hon förklarade bra.

5/5
Kursdeltagare
28 jan 2022

Det märks att föreläsaren kommer från vår bransch, hon förstår hur det fungerar i praktiken.

5/5
Kursdeltagare
28 jan 2022

Bra upplägg, lätt att lyssna på.

Food Safety
Medevigatan 2
11361 Stockholm

Dagligen njuter ca två miljoner svenskar och européer av mat och dryck där vi tillsammans med våra kunder säkrat dess kvalitet. Genom åren har vi utbildad närmare 16 000 medarbetare i egenkontroll och god livsmedelshygien. Food Safety AB har funnits...

Läs mer om Food Safety och visa alla utbildningar.

Highlights