Visa utbildning.se som: Mobil

Motivationsutbildning, Matens Fotavtryck

Food Safety
Kort om utbildningen
3 timmar
Nästa tillfälle: Kontakta oss för mer info om utbildningen! - Sverige
Företagsanpassad utbildning
   
Rikstäckande
Svenska

Kursbeskrivning

  • Statistik: Dagens produktion av mat i världen.
  • Smittämnen & biologiska faror (gödsel, vatten, kemikalier).
  • Odling & uppfödning- hur påverkas vårt klimat?
  • Transport av mat: lokalt eller från hela världen?
  • Rutiner för egenkontroll- minska matsvinn med hjälp av god livsmedelshygien.
  • Mäta matsvinn i ett kök.
  • Arbeta aktivt för minskat matsvinn.

Pedagogik och tidsåtgång

Utbildningen omfattar tre timmar. Fakta och teori varvas med konkreta exempel och diskussioner. Utbildningen är berikad med många bilder för att på bästa vis nå fram och engagera deltagarna.

Ett hedervärt utbildningsintyg

Efter avslutad utbildning erhåller deltagarna ett gemensamt intyg.

Hör av er till oss så kan vi berätta mer och hitta datum och tider för när vi kan komma till er och hålla utbildning för ert företag/ organisation.

Välkomna till Food Safety!

Målgrupp

”Food Safety är professionella och kunniga” Fabrique Stenugnsbageri, David Zetterström

”Food Safety är en trygghet för företaget!” JR Kött & Seafood by JR, Jan Anntilla, VD

”Vi får kompetens och hjälp när än vi ringer. Vi känner oss trygga med Food Safety eftersom våra högkvalitativa produkter kräver mycket noggrann hantering. En trygg produkt är alltid bra för konsumenten och för oss är konsumenten det viktigaste.” Nibble Gårdsgris, Sven Erik Johansson.

Kursinnehåll

Innehåll

  • Statistik: Dagens produktion av mat i världen.
  • Smittämnen & biologiska faror (gödsel, vatten, kemikalier).
  • Odling & uppfödning- hur påverkas vårt klimat?
  • Transport av mat: lokalt eller från hela världen?
  • Rutiner för egenkontroll- minska matsvinn med hjälp av god livsmedelshygien.
  • Mäta matsvinn i ett kök.
  • Arbeta aktivt för minskat matsvinn

Upplägg

Utbildningen planeras i samråd med beställaren

Tid & plats

Pedagogik och tidsåtgång

Utbildningen omfattar tre timmar. Fakta och teori varvas med konkreta exempel och diskussioner. Utbildningen är berikad med många bilder för att på bästa vis nå fram och engagera deltagarna.

Kursledare

Lydia Banderby

  • leg vet
  • Kvalitetsrevisor för livsmedelsindustri/ Livsmedelskonsult och chefutbildare
  • Besiktningsveterinär
  • ISO 22000, FSSC22000,  IS0 9001:2015,  ISO 14001:2015
  • IPLivsmedel
  • EKO och BRC utbildning Alla branscher
  • Läs gärna mer om Lydias erfarenheter på LinkedIn

Examen, diplom m.m.

Ett hedervärt utbildningsintyg

Efter avslutad utbildning erhåller deltagarna ett gemensamt intyg.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Motivationsutbildning, Matens Fotavtryck, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Food Safety

Food Safety

Dagligen njuter ca två miljoner svenskar och européer av mat och dryck där vi tillsammans med våra kunder säkrat dess kvalitet. Genom åren har vi utbildad närmare 16 000 medarbetare i egenkontroll och god livsmedelshygien. Food Safety AB har funnits...


Läs mer om Food Safety och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Food Safety

Medevigatan 2
11361 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Motivationsutbildning, Matens Fotavtryck!

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 6 recensioner.
Alla recensioner för arrangören