Visa utbildning.se som: Mobil

Kvalitets- och miljöledningssystem (ISO och BRC)

Food Safety
Kort om utbildningen
Flera kurstillfällen under en viss period
Företagsanpassad utbildning
   
Rikstäckande

Kursbeskrivning

Utbildning inom ISO 9001:2008, ISO 14001 & ISO 22000 

Food Safety's utbildning syftar till att ge deltagarna en ökad kunskap och förståelse för de olika kvalitets- och miljöledningssystem som finns för livsmedelsföretag med fokus på ISO 9001:2008, ISO 14001 och ISO 22000. Food Safety är specialister på matsäkerhet. Vi ser till att våra kunder är uppdaterade och driver sina verksamheter i enlighet med kraven i livsmedelslagen.

Vi erbjuder även fristående kurser i enbart ISO 9001:2008, ISO 14001 eller ISO 22000 då deltagarna får en mer djupgående kunskap inom ett av dessa kvalitets- eller miljöledningssystem.

Tid och plats

Utbildningen kan antingen hållas på plats i lämpliga lokaler hos Er eller i Food Safety's utbildningslokal i centrala Stockholm. Utbildningen fördelas över flera olika kurstillfällen och löper ofta under en längre tid. Utbildningsmaterial ingår i överenskommet pris

Välkomna till Food Safety AB.

Målgrupp

”Food Safety är professionella och kunniga” Fabrique Stenugnsbageri, David Zetterström

”Food Safety är en trygghet för företaget!” JR Kött & Seafood by JR, Jan Anntilla, VD

”Vi får kompetens och hjälp när än vi ringer. Vi känner oss trygga med Food Safety eftersom våra högkvalitativa produkter kräver mycket noggrann hantering. En trygg produkt är alltid bra för konsumenten och för oss är konsumenten det viktigaste.” Nibble Gårdsgris, Sven Erik Johansson.

Kursinnehåll

  • ISO- Definition och struktur
  • Gällande lagstiftning
  • Egenkontroll
  • Syfte med högre kvalitetskrav
  • Ledningens engagemang
  • Policyn
  • Kvalitetsmål
  • HACCP definition
  • Rutiner enlig GMP/Egenkontroll
  • Zonindelning och zonregler
  • Validering, Verifiering och intern revision
  • Dokumentation och arkivering
  • Uppföljning av avvikelser
  • Kontinuitet i kvalitetsarbete

Upplägg

Utbildningen planeras i samråd med beställaren

Tid & plats

Efter överenskommelse 

Investering

För prisuppgift, skicka en intresseanmälan nedan!

Kursledare

Lydia Banderby

  • leg vet
  • Kvalitetsrevisor för livsmedelsindustri/ Livsmedelskonsult och chefutbildare
  • Besiktningsveterinär
  • ISO 22000, FSSC22000,  IS0 9001:2015,  ISO 14001:2015
  • IPLivsmedel
  • EKO och BRC utbildning Alla branscher
  • Läs gärna mer om Lydias erfarenheter på LinkedIn

Examen, diplom m.m.

Efter avslutad utbildning erhåller deltagarna ett gemensamt utbildningsintyg med information om utbildningens innehåll, deltagare samt var och när utbildningen ägt rum. vidare finns information om utbildaren.

Certifikat

ISO 22000

ISO 22000

ISO 22000 är en standard för kvalitetsledning för personer som arbetar med livsmedel. Denna standard har sedan 2005 ersatt tidigare nationella standarder.

Läs mer om ISO 22000

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Kvalitets- och miljöledningssystem (ISO och BRC), direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Food Safety

Food Safety

Dagligen njuter ca två miljoner svenskar och européer av mat och dryck där vi tillsammans med våra kunder säkrat dess kvalitet. Genom åren har vi utbildad närmare 16 000 medarbetare i egenkontroll och god livsmedelshygien. Food Safety AB har funnits...


Läs mer om Food Safety och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Food Safety

Medevigatan 2
11361 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Kvalitets- och miljöledningssystem (ISO och BRC)!

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 6 recensioner.
Alla recensioner för arrangören