Miljö- och energikunskap

Längd
100 gymnasiepoäng
Pris
4 390 SEK Momsfri
Nästa kurstillfälle
Löpande kursstarter se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Längd
100 gymnasiepoäng
Pris
4 390 SEK Momsfri
Nästa kurstillfälle
Löpande kursstarter se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Kursbeskrivning

miljö och energikunskap

På Folkuniversitetets distanskurser kan du själv lägga upp dina studier och läsa när det passar dig själv vilket innebär stora möjligheter att kombinera studier med arbete eller annan sysselsättning.

Utbilda inom hållbar utveckling 

Kursen i miljö- och energikunskap syftar till att utbilda inom hållbar utveckling. Centralt innehåll i kursen omfattar bland annat utbildning kring begrepp som används inom området. Under kursen får lära dig att identifiera och analysera problemområden samt träna upp din förmåga att planera och genomföra undersökningar och förslag. Du kommer dessutom att få öva på att presentera idéer och resultat, analysera kosekvenser av olika handlingsalternativ utifrån vetenskaplighet, hållbarhet, etik och genus.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Löpande kursstarter

  • Onlineutbildning
  • Distans

Så ansöker du

Grundskoleutbildning eller motsvarande krävs för behörighet. 

Studera för BETYG
Om du vill stärka kompetensen i den organisation du arbetar i, eller kanske vidareutveckla personalen i det företag du jobbar på eller driver, så kan vi erbjuda ett 100-tal gymnasiala kurser och kurspaket i allt från språk, administration till programmering. Som företagskund/juridisk person kan du utse och anta studenter till våra distanskurser online. Efter avslutade studier utfärdas betyg på kursen som kompletterar dina tidigare meriter och gäller för antagning till vidare studier, ex inom YH eller högskola.

Är du anställd?
Tipsa din arbetsgivare om möjligheten ovan så kan vi skräddarsy en lösning för dig och din utveckling!

Examen & intyg

Efter att du avslutat dina studier kan du göra en särskild prövning i din hemkommun för att erhålla betyg i kursen. På uppdrag av juridisk person (företag) kan Folkuniversitetet även sätta betyg på kursen.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Miljö- och energikunskap, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Highlights