Visa utbildning.se som: Mobil
Kort om utbildningen
10 tillfällen
9 395 SEK exkl. moms
   
Malmö
Folkuniversitetet kursverksamheten distrikt syd

Kursbeskrivning

Redovisning är för dig som arbetar med bokföring och behöver kunna göra självständiga bokslut i olika bolagsformer.Kursen ges i Folkuniversitetets lokaler i Malmö och det finns möjlighet att vid behov följa den online.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Kursinnehåll

Förkunskaper
Det här är en kurs för dig som har läst italienska B2 eller har motsvarande kunskaper. Du kan redan förstå huvuddragen i komplexa texter på italienska och samtala nästan obehindrat om olika ämnen.

Mål
Efter kursen har du kunskaper i italienska på nivå C1 enligt Europarådets referensram för språk. När du har uppnått nivå C1 kan du läsa krävande texter med underförstått innehåll, prata utan att leta efter ord och använda italienska effektivt för olika ändamål.

Kursinnehåll
På kursen får du lära dig:
förstå långa och komplicerade texter
uttrycka dig flytande och spontant
ge tydliga beskrivningar av komplicerade ämnesområden
anpassa tal och text efter mottagare
att med rätt stilnivå skriva klart och välstrukturerat om komplexa ämnen
Kursupplägg
Undervisningen sker på italienska och fokus ligger på muntlig kommunikation. Vi utgår från praktiska situationer och arbetar med par- och gruppövningar, hörförståelse och konversation. Du förväntas vara aktiv på lektionerna och har goda möjligheter att påverka kursens innehåll och upplägg. Räkna med några timmars hemarbete mellan kurstillfällena.

Kursledare
Folkuniversitetets kursledare undervisar i sitt modersmål.

Kurslitteratur
Kurslitteratur ingår inte i priset för kursen. Information om vilken bok du ska använda och var du kan köpa den följer vanligtvis med kallelsen till kursen eller ges vid första kurstillfället.
Noveller, romaner och tidningsartiklar används som kurslitteratur.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Redovisning på plats/online, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Folkuniversitetet kursverksamheten distrikt syd

Vår värld och arbetslivet är i förändring, oavsett vad du gör eller vill göra. Vi är en av södra Sveriges största utbildningsanordnare med ett stort utbud av kurser och utbildningar inom ekonomi, ledarskap, projektledning, kommunikation och språk samt skräddarsydda utbildningsupplägg....


Läs mer om Folkuniversitetet kursverksamheten distrikt syd och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Folkuniversitetet kursverksamheten distrikt syd

Skomakaregatan 8
22350 Lund

 Visa telefonnummer

Recensioner
Bli den första att recensera Redovisning på plats/online!
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Redovisning på plats/online från Folkuniversitetet kursverksamheten distrikt syd, fyll i dina uppgifter: