Visar 1-19 av 19 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar utbildningar i sökresultatet.
Visar 1-19 av 19 träffar

Mer om Utbildning i foto och film

Vad brukar ingå i en fotografutbildning?

Hos oss kan du hitta olika fotografutbildningar oavsett vilken nivå du befinner dig på.  En del av de kurser som finns på sidan vänder sig till dig som behöver en grundutbildning där du får baskunskaperna om fotografering, dessa kurser passar även dig som har erfarenhet inom fotografering sedan tidigare men känner att du vill fräscha upp dina kunskaper. 

Vi kan även erbjuda mer avancerade utbildningar, som riktar sig till dig som använder en kamera i ditt dagliga arbete. Vi hoppas att du kan hitta just den fotografutbildning som passar dig och dina önskemål.

Hur ser arbetsmarknaden ut för dig med fotografutbildning?

Majoriteten av alla fotografer arbetar som egenföretagare och de finns få uppdrag i förhållande till antalet yrkesutövande. Detta innebär att det är ett tufft arbetsmarknadsläge för de flesta och det råder en hård konkurrens om jobben.

Som fotograf arbetar man främst inom media och reklambranschen. En del fotografer jobbar direkt åt konsumenterna, i ateljé eller på plats som t.ex. bröllop eller skolfotografering. Arbetar man med rörliga bilder ser arbetsmarknaden annorlunda ut, dessa personer försörjer sig ofta med hjälp av olika typer av uppdragsanställningar. 

Källa: arbetsförmedlingen.sefotografutbildning

Så här går du vidare

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Relaterade kategorier
Jämför utbildningar
Jämför utbildningar
Håll dig uppdaterad
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få utbildningsförslag, inspiration och aktuell information – direkt till din inkorg. 📨
Reportage
D&T Företagsutbildning

InDesign: "Kursledaren var mycket duktig och kursen var mycket lärorik. Känner att fler borde ha gått den här kursen då det var många aha-upplevelser och mycket som är användbart för oss."

Läs mer om vad våra referenser säger om D&T Företagsutbildning.

Läs mer
Kumla Kommun om Framgångsakademin
Framgångsakademin

Våren 2020 grundades Framgångsakademin av Alexander Warg-Pärleros. Syftet var att hjälpa människor att nå sin fulla potential och utvecklas med hjälp av flera av Sveriges mest framgångsrika personer genom onlinekurser och träningsverktyg. I en intervju berättar Lise från Kumla Kommun varför de valde Framgångsakademin.

Läs mer
Bentgsfors kommun om Framgångsak...

En av de kommuner som blev nyfikna på Framgångsakademin var Bengtsfors kommun. Dennis Wessman jobbar på kommunens avdelning inom arbete och integration för unga, för dem har Framgångsakademin kommit till stor nytta. Kurserna har hjälpt deltagarna förbättra sitt psykiska mående och bidragit till att de blivit mer inkluderade i samhället. I den här intervjun berättar Dennis mer om hur de gått tillväga.

Läs mer