Visa utbildning.se som: Mobil
Kort om utbildningen
10 tillfällen
1 895 SEK exkl. moms
   
Lund
Folkuniversitetet kursverksamheten distrikt syd

Kursbeskrivning

Förjupa dina kunskaper i franska på Folkuniversitetet i Lund! Utveckla din förmåga att berätta om saker i din vardag och kommunicera med andra om familj, intressen, närmiljö och arbete. Bienvenue!

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Kursinnehåll

Förkunskaper
Det här är en kurs för dig som har läst franska A2 del 2 i sin helhet eller på annat sätt fått motsvarande kunskaper i franska. Du kan redan känna igen enklare fraser, berätta kortfattat om dig själv och kommunicera med någon som talar långsamt och tydligt. Osäker på din nivå? Gör vårt
webbaserade språktest.

Mål
Efter kursen har du en del av kunskaperna i franska på nivå A2 enligt Europarådets referensram för språk. När du har uppnått nivå A2 kan du förstå och använda ord och fraser som har att göra med vardagliga situationer som att handla, fråga om vägen eller beskriva din familj och dina levnads- och yrkesförhållanden. Du kan delta i enklare samtal.

Kursinnehåll
På kursen får du lära dig:
förstå ord och fraser som rör dina personliga förhållanden
grammatik och språkstruktur
beskriva din familj, din utbildningsbakgrund och ditt arbete
samtala om vardagliga ämnen och aktiviteter som ligger nära dig själv
läsa och skriva enklare texter och meddelanden
kultur och samhällsliv där språket talas

Kursupplägg
Undervisningen sker huvudsakligen på franska och fokus ligger på muntlig kommunikation. Vi utgår från praktiska situationer och arbetar med par- och gruppövningar, hörförståelse och konversation. Du förväntas vara aktiv på lektionerna och har goda möjligheter att påverka kursens innehåll och upplägg. Räkna med några timmars hemarbete mellan kurstillfällena.

Kursledare
Folkuniversitetets kursledare har franska som sitt modersmål.

Kurslitteratur
Kurslitteratur ingår inte i priset för kursen. Information om vilken bok du ska använda och var du kan köpa den följer vanligtvis med kallelsen till kursen eller ges vid första kurstillfället.
Vi använder kurslitteratur som innehåller övningar i alla språkfärdigheter: läsa, höra, skriva och tala.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Franska A2 del 3, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Folkuniversitetet kursverksamheten distrikt syd

Vår värld och arbetslivet är i förändring, oavsett vad du gör eller vill göra. Vi är en av södra Sveriges största utbildningsanordnare med ett stort utbud av kurser och utbildningar inom ekonomi, ledarskap, projektledning, kommunikation och språk samt skräddarsydda utbildningsupplägg....


Läs mer om Folkuniversitetet kursverksamheten distrikt syd och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Folkuniversitetet kursverksamheten distrikt syd

Skomakaregatan 8
22350 Lund

 Visa telefonnummer

Recensioner
Bli den första att recensera Franska A2 del 3!
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Franska A2 del 3 från Folkuniversitetet kursverksamheten distrikt syd, fyll i dina uppgifter: