Visa utbildning.se som: Mobil

Recensioner av Filma.nu

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 15 recensioner.

Carl Sköld
Väldigt hands-on, praktisk övning, känner att man nu har en förståelse för flöde och verktyg och kan börja skapa projekt själv. What's not to like! Väldigt pedagogiskt och bra.
Anna-Lena Lundgren
Vi hade en skräddarsydd kurs för oss två på företaget och det rekommenderar jag. Tåve hängde perfekt med i våra tankebanor och anpassade sig efter våra behov på bästa sätt.
Kursdeltagare
Informativt, redigt och bra om hur man gör i praktiken vid filmning med mobilen. Även om det var kort tid så upplevda jag att vi hann gå igenom otroligt mycket, bra upplägg. Kursledaren var kunnig, påläst och hjälpsam.
Kursdeltagare
En konkret, pedagogisk och klockren föreläsning för Zoom. Tåve är kompetent, pedagogisk och kursen hade en fin struktur
Kursdeltagare
Först och främst, en väldigt engagerande och positiv kursledare som kom med tydliga och enkla tips. Bra material inför och under själva kursen. Instruktionerna om hur man arbetar i Adobe Rush och iMovie hade gärna fått komma dagarna efter första kursmomentet som en hjälp på traven i jobbet med inslaget.
Kursdeltagare
Bra, enkel intro både kring förberedelse, storyline, filmning, redigering, själva tekniken - viktigt
Kursdeltagare
Superbra! Bra kursledare, bra upplägg och lagom snabbt tempo.
Kursdeltagare
Jättebra och nyttigt! Pedagogiskt!
Kursdeltagare
Perfekt upplägg med mycket tid att arbeta fram eget material.
Kursdeltagare
Mycket bra pedagog.
Kursdeltagare
Den var väldigt lärorik och inspirerande. Den tog mig över en osynlig barriär som tidigare hade hindrat mig att komma igång. Den fick mig också att vilja producera videojournalistik som komplement till mitt skrivna material. Ett minus för mig var att jag hade behövt mer tid för att bli klar med mitt filmklipp till lektionstillfälle två. Jag hade...
Visa mer
Kursdeltagare
En konkret, pedagogisk och klockren föreläsning för Zoom. Tåve är kompetent, pedagogisk och kursen hade en fin struktur.
Kursdeltagare
Bra upplägget, den låg på en lagom nivå för nybörjare, det var lätt att följa med och bra att dela in i två grupper på slutet för att få möjlighet till hjälp när man körde fast.
Kursdeltagare
Jag tyckte kursen i fredags var strålande. Och att jag skulle lyckas sätta ihop ett helt ok inslag så pass snabbt – hade jag aldrig trott. Så – stort tack! Tack vare dig känner jag mig nu mycket tryggare inför viket på SVT i sommar och att det där med att göra tv kan jag nog klara
Kursdeltagare
Den bästa kursen på länge!
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!