Visa utbildning.se som: Mobil

Marknadsför med social video

Filma.nu
Kort om utbildningen
8 timmar
2 995 SEK exkl. moms
   
Distans, Uddevalla
Svenska

Investering

Marknadsför med social video

Vill du bli bättre på att marknadsföra ditt företag? Gå en endagskurs som ger dig kunskap i hur du kan producera video och nå ut i sociala medier.

Kursen riktar sig till dig som vill öka kompetensen i att producera eget marknadsföringsmaterial. Vi inspirerar med exempel på vad du som företagare kan göra, lär dig hur du filmar, klipper video och maximerar spridningen i sociala medier för att nå nya kunder. Teori varvas med praktik under kursdagen.

Vi som håller kursen har en gedigen bakgrund inom kommunikation. Emelie Ljungberg har arbetat med digital marknadsföring i drygt tjugo år och driver nu kommunikationsbyrån Nudge Kommunikation. Tåve Jernmark har en bakgrund som journalist och gymnasielärare. Nu driver hon utbildningsföretaget Filma.nu som utbildar journalister och kommunikatörer i att producera video.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Marknadsför med social video, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 2 recensioner.

Carl Sköld
Väldigt hands-on, praktisk övning, känner att man nu har en förståelse för flöde och verktyg och kan börja skapa projekt själv. What's not to like! Väldigt pedagogiskt och bra.
Anna-Lena Lundgren
Vi hade en skräddarsydd kurs för oss två på företaget och det rekommenderar jag. Tåve hängde perfekt med i våra tankebanor och anpassade sig efter våra behov på bästa sätt.

Filma.nu

Vill du göra korta informationsfilmer eller nyhetsinslag med mobilen? Under två halvdagar med teori och praktik får du lära dig vad som krävs av ljud, ljus och bildkomposition för ett proffsigt slutresultat. I kursen ingår dessutom handledning på distans i...


Läs mer om Filma.nu och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Filma.nu

Kronhusgatan 2F
411 13 Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 2 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 15 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Marknadsför med social video från Filma.nu, fyll i dina uppgifter: