Visa utbildning.se som: Mobil

The Scandinavian Executive MBA – 24 months

FEI - Företagsekonomiska Institutet
Kort om utbildningen
Längd: 24 månader
Pris: 230 000 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2019-01-28 - Stockholm
Typ: Öppen utbildning
   
Ort: Stockholm
Språk: Engelska

Kursbeskrivning

FEI lanserar ett nytt MBA-program för dig som efterfrågar kvalificerad kompetensutveckling i din chefsroll. Vi har samlat en elitgrupp av forskare och lärare för att erbjuda en utbildning av högsta klass. Studierna genomförs på engelska och du får både kunskaper och en examen med internationell gångbarhet. Samtidigt är kopplingen till svensk och skandinavisk affärskultur tydlig.

Denna variant av utbildningen genomförs över 24 månader i Stockholm och London. Samtliga moment sänds också live online via FEI FLEX. Det ger dig maximal valfrihet! 

Målgrupp

Utbildningen vänder sig till dig som har eller siktar på en chefsbefattning med personal- och/eller lönsamhetsansvar. Vidare förutsätts personlig drivkraft och engagemang samt en förmåga att ta såväl individuellt ansvar som att konstruktivt bidra i gruppbaserade övningar och arbeten.

Det teoretiska antagningskravet är en akademisk grundexamen oberoende av ämne eller annan lämplig eftergymnasial utbildning i kombination med relevant arbetslivserfarenhet. Den rekommenderade minimiåldern vid ansökan är 27 år. I den digitala ansökan ska två referenser lämnas. Slutligen förutsätts tillräckliga kunskaper i engelska.

Omfattning

I denna heltidsversion av programmet kan du välja var du vill studera. Samlingar sker under två till fyra dagar var sjunde vecka: Välj att närvara i Stockholm, i London (från mars 2016) eller följ lektionerna online i direktsändning. Mellan samlingarn sker studierna online via webinarier, du kan medverka aktivt var du än befinner dig.

Kursens upplägg

Programmet innefattar sex delkurser (varje kurs ger 10 ECTS) samt ett avslutande examensarbete i form av ett managementprojekt (30 ECTS). Examensarbetet (”D-uppsatsen”) kan med fördel kopplas till den egna arbetssituation.

The Scandinavian MBA  

ECTS

Managing Human Resources

10

Marketing Management

10

Managing Strategy & Change

10

Managerial Economics

10

Managing Accounting & Finance

10

Critical Management Inquiry

10

Management Project

30

Total

90

ECTS står för European Credit Transfer and Accumulation System, det gemensamma systemet för högskolepoäng som tillämpas vid svenska och övriga europeiska universitet.

Kursinnehåll

Modern managementutbildning

Denna internationella MBA-utbildning är skräddarsydd för dig vill göra affärer i eller med skandinaviska företag eller för dig som helt enkelt söker ett MBA-program som vilar på en värdegrund som känns relevant och modern. Vår ambition är att ge dig kunskaper i management för dagens och framtidens näringsliv, där CSR-frågor som miljö, hållbarhet och jämlikhet har självklart utrymme i kursplanerna.

Video

   

Investering

Det finns flera sätt att finansiera utbildningen beroende på dina omständigheter. Om arbetsgivaren står för avgiften (det vanligaste alternativet) delar vi upp kursavgiften och fakturerar vid fyra tillfällen under studietiden.

Vill du satsa själv som privatperson eller egenföretagare tillämpar vi samma modell med fyra fakturor. Men vi erbjuder också ett annat alternativ: Om du föredrar en längre betalningstid kan du ansöka om FEI Studielån med upp till fem års avbetalning till en låg ränta.

Slutligen berättigar studierna också till studiemedel från CSN, inklusive möjligheten att låna till kursavgiften.

Examen, diplom m.m.

Studierna leder till en akademisk påbyggnadsexamen: Master of Business Administration. Examen utfärdas av FEI:s samarbetspartner London South Bank University.

FEI har samarbetat med LSBU i över tio år. Med över 25 000 studenter är det ett av Londons största universitet. LSBU grundades redan 1893, är statligt och icke vinstdrivande. Utbudet är i hög grad utformat i samarbete med näringsliv och arbetsmarknad. En betydande andel av studenterna är yrkesverksamma.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om The Scandinavian Executive MBA – 24 months, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

FEI - Företagsekonomiska Institutet

FEI - Företagsekonomiska Institutet

FEI erbjuder kurser inom hela det företagsekonomiska ämnesområdet.

Vårt öppna utbud spänner från grundläggande kurser till akademiska utbildningar. Studieformen utgår från dig som är yrkesverksam. Du kan välja att läsa i Stockholm på dag- eller kvällstid eller via FEI FLEX – vår ledande metod för moderna nätbaserade distansstudier. Tveka...


Läs mer om FEI - Företagsekonomiska Institutet och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

FEI - Företagsekonomiska Institutet

Kammakargatan 10, Box 1341
111 83 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera The Scandinavian Executive MBA – 24 months!

Arrangörsrecensioner
          (4,6)
Baseras på 93 recensioner
Alla recensioner för arrangören