Visa utbildning.se som: Mobil

Ekonomistyrning I – praktisk ekonomistyrning

FEI - Företagsekonomiska Institutet
Kort om utbildningen
3+2 eller 2+3 dagar - 3 veckor
25 600 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2021-09-08 09:00 - Distans
Distans, Göteborg, Malmö, Stockholm
Öppen utbildning, Onlineutbildning
Kommande starter
Distans
25 600 SEK
2021-09-08

Göteborg
25 600 SEK
2021-09-08

Malmö
25 600 SEK
2021-09-08

Stockholm
25 600 SEK
2021-09-08

Video

Kursbeskrivning

Om kursen

Kursen fokuserar på ett antal olika metoder och modeller för kalkylering och styrning och den ger verktyg som går att använda i olika situationer kopplade till ekonomiskt beslutsfattande.

För vem?

Kursen är lämplig för dig som arbetar med ekonomisk planering och styrning internt i företaget. Du kan arbeta på ekonomiavdelningen med denna typ av frågor, kanske i kombination med att du sköter den externa redovisningen. Kursen är också lämplig för chefer med resultatansvar som har behov av att göra kalkyler och budgetar alternativt för att bättre förstå ekonomiskt tänkande och rapportering.

Kursinnehåll

  • Ekonomistyrning och ekonomisystem
  • Kalkyler som underlag för affärsmässigt beslutsfattande
  • Kalkylering inom handel, tjänster samt industri
  • Investeringsbedömning

Metod

Teori och presentationer varvas med övningar och diskussioner. Avslutas med ett case/praktikfall.

Efter kursen

Efter kursen får du med dig en omfattande verktygslåda som gör att du kan hantera ett flertal olika situationer kopplade till ekonomiskt beslutsfattande.

FEI FLEX

FEIFLEX är vårt unika hybridkoncept som ger total frihet. Med FEIFLEX kombineras det bästa av traditionell klassrumsundervisning och distansstudier. Det innebär fördelar för alla kursdeltagare oberoende av hur du väljer att studera; på plats hos oss, från hemmet, kontoret eller på resan. FEIFLEX betyder att lektionerna genomförs i våra dynamiska klassrum samtidigt som de sänds i realtid. Du kan vid varje enskilt lektionstillfälle välja om du vill vara på plats hos oss eller delta aktivt på distans. Lektionerna går dessutom att repetera i efterhand, hur många gånger du vill.

FEI Studielån – få hjälp med kursavgiften

FEI Studielån

I de flesta fall står arbetsgivaren för kursavgiften på FEI. För dig som inte har denna möjlighet men ändå vill satsa på din personliga kompetensutveckling erbjuder vi FEI Studielån. Erbjudandet vänder sig till dig som har eget företag eller vill betala kursavgiften som privatperson. Amorteringstiden är upp till fem år beroende på storleken på avgiften och kursens eller utbildningens längd.

Kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig med kursavgiften.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Ekonomistyrning I – praktisk ekonomistyrning, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

FEI - Företagsekonomiska Institutet

FEI erbjuder kurser inom hela det företagsekonomiska ämnesområdet.

Vårt utbud sträcker sig från grundläggande kurser till akademiska uppdragsutbildningar. Studieformen utgår från dig som är yrkesverksam. Du kan välja att läsa i Stockholm på dag- eller kvällstid eller via FEIFLEX – vår ledande metod för moderna nätbaserade distansstudier. Tveka inte...


Läs mer om FEI - Företagsekonomiska Institutet och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

FEI - Företagsekonomiska Institutet

Kammakargatan 10, Box 1341
111 83 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Ekonomistyrning I – praktisk ekonomistyrning!

Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 215 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Ekonomistyrning I – praktisk ekonomistyrning från FEI - Företagsekonomiska Institutet, fyll i dina uppgifter: