Inga recensioner än

Certifikat Näringslivsutvecklare

Längd
16 veckor
Pris
58 000 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
6 november, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Längd
16 veckor
Pris
58 000 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
6 november, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Kursen är bokningsbar via arrangörens hemsida 🤗

Video

Kursbeskrivning

Näringslivsutvecklare

Förutsättningarna för näringslivets utveckling skiljer sig åt mellan olika regioner och kommuner, men du som arbetar med näringslivsutveckling har en allt viktigare roll i detta. Genom ett samarbete med SKNT, intresseorganisationen för kommunal näringslivsutveckling, erbjuder vi nu möjligheten att certifiera näringslivsutvecklarkompetensen!

Utbildningen syftar till att ge dig en god förståelse för arbetet med näringslivsutveckling och verktyg som gör uppdraget effektivare. Du kan genomföra utbildningen på distans parallellt med ditt arbete.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

6 november, 2023

  • Onlineutbildning
  • Distans

FEI Studielån – få hjälp med kursavgiften

FEI Studielån

I de flesta fall står arbetsgivaren för kursavgiften på FEI. För dig som inte har denna möjlighet men ändå vill satsa på din personliga kompetensutveckling erbjuder vi FEI Studielån. Erbjudandet vänder sig till dig som har eget företag eller vill betala kursavgiften som privatperson. Amorteringstiden är upp till fem år beroende på storleken på avgiften och kursens eller utbildningens längd.

Kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig med kursavgiften.

Kursinnehåll

Översikt

Certifikat Näringslivsutvecklare

Flera trender kommer att påverka samhället och skapa nya förutsättningar för kommunal och regional utveckling. Digitalisering av arbetsliv och företagande, ökad mobilitet och ändrade levnadsvillkor, samt ökade krav på kunskapsspecialisering, är exempel på några av trenderna.

Som näringslivsutvecklare har och kommer du att spela en allt viktigare roll i utvecklingen av kommuner och regioner. För att vara framgångsrik i arbetet behöver du en bred kunskapsbas, för att kunna agera inom olika områden och situationer och tillsammans med intressenter.

I samarbete med den ideella föreningen Sveriges Kommunala Näringslivstjänstemän, SKNT, erbjuder vi nu utbildningen Certifikat Näringslivsutvecklare, med ambitionen att ge både bredd och djup inom flera kritiska områden som berör arbetet med näringslivsutveckling. Du får en god förståelse för rollen, samt konkreta metoder och verktyg som gör ditt uppdrag effektivare. Utbildningen är utformad för att du ska kunna delta på distans parallellt med ditt heltidsarbete.

Utbildningens innehåll

Innehållet i utbildningen är en blandning av teori och praktiskt orienterad kunskap. Bland föreläsarna återfinns en blandning av både framgångsrika praktiker och ämnesexperter.

Utbildningen är uppdelad i fyra moduler, som har egna men kompletterande fokusområden. Modulerna läses i olika ordning beroende på vilken utbildningsstart du väljer. Efter godkänd tentamen från samtliga fyra moduler får du ett digitalt certifikat som är giltigt i fem år.

Utbildningens moduler:
  • Att stödja och utveckla befintliga företag
  • Att stödja nyföretagande och nya etableringar
  • Näringslivsutveckling och politisk/kommunal styrning
  • Näringslivsutvecklare – en roll i ständig förnyelse

Vem ska gå utbildningen?

Utbildningen vänder sig primärt till dig som är näringslivsutvecklare, företagslots eller näringslivschef på kommunal näringslivsenhet, näringslivsbolag, nyföretagarcentrum och tillväxtavdelning, eller som har en motsvarande roll på regional eller statlig nivå.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Certifikat Näringslivsutvecklare, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!
FEI - Företagsekonomiska Institutet
Kammakargatan 10, Box 1341
111 83 Stockholm

FEI - kurser inom hela det företagsekonomiska ämnesområdet, HR och mycket mer.

Vårt utbud sträcker sig från grundläggande kurser till akademiska uppdragsutbildningar. Studierformen är upplagd för att kunna kombinera studierna med ditt arbete. Med FEIFLEX – vår ledande hybridmodell, väljer du mellan att delta fysiskt på plats i Stockholm på dag- eller kvällstid...

Läs mer om FEI - Företagsekonomiska Institutet och visa alla utbildningar.

Highlights