Grundkurs i entreprenadrätt

Fastighetsägarna Utbildning
Kort om utbildningen
7,5 timmar
Nästa tillfälle: Kursen ges under flera datum både i Malmö och Stockholm - Malmö
Öppen utbildning
Malmö

Kursbeskrivning

När du som fastighetsägare vill få byggnads- och anläggningsarbeten utförda är det viktigt att du har förståelse för reglerna inom entreprenadrätt.
Bland annat måste du reglera vad som händer om entreprenören gör fel eller inte blir klar i tid, eller om det behövs göras ändrings- och tilläggsarbeten efter hand.
På den här kursen lär du dig grunderna inom entreprenadrätt och vad som bör regleras mellan en beställare och en entreprenör vid entreprenadarbeten inom bygg, anläggning och installation.
Kursen fokuserar på standardavtalen AB 04 (Allmänna bestämmelser för utförandeentreprenader) och ABT 06 (Allmänna bestämmelser för totalentreprenader).

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Grundkurs i entreprenadrätt, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Fastighetsägarna Utbildning

Utbilda dig hos oss! Du vet väl att Fastighetsägarna har utbildat fastighetsägare i över femtio år? Vi vet att kunskap är en färskvara och att du som fastighetsägare eller som anställd i ett fastighetsbolag ständigt behöver uppdatera dig och lära...


Läs mer om Fastighetsägarna Utbildning och visa alla utbildningar.
Recensioner
Bli den första att recensera Grundkurs i entreprenadrätt!
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Grundkurs i entreprenadrätt från Fastighetsägarna Utbildning, fyll i dina uppgifter: