K3-regelverket

FAR, Distans
Längd
4 timmar
Pris
2 195 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Börja när du vill se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Längd
4 timmar
Pris
2 195 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Börja när du vill se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Kursen är bokningsbar via arrangörens hemsida 🤗

Kursbeskrivning

Denna onlinekurs ger dig en översiktlig genomgång av K3-regelverkets uppbyggnad och tillämpning.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Börja när du vill

  • Onlineutbildning
  • Distans

Huvudinnehåll

K3 regelverket är Bokföringsnämndens normering när det gäller årsredovisningar för större och publika företag och koncerner. K3 är ett principbaserat regelverk som kräver att känner till var det behöver göras individuella bedömningar och inom vilka ramar dessa får göras. Den här kursen ger dig förståelse för regelverkets uppbyggnad och vad som särskilt bör noteras i de olika kapitlen.

Du lär dig identifiera fokusområden och att navigera säkert i K3:s 37 olika kapitel. Du får kunskap om svårare områden och efter kursen känner du till hur du ska hitta ytterligare information för att tillämpa regelverket.

Kursen passar dig som inte har arbetat med K3-regelverket tidigare men den passar också dig som behöver en repetition av regelverket. Kursen är också lämplig att använda som uppslagsbok genom möjligheten att kunna gå tillbaka och repetera de områden som du känner dig osäker på hur de ska tillämpas.

Kursen innehåller föreläsningar, övningsuppgifter och tydliga exempel på tillämpning. Mellan föreläsningarna ges möjlighet till att testa dina kunskaper. Kursen avslutas med ett sluttest som säkerställer att du har tillgodogjort dig de mest väsentliga delarna.

Målgrupper

Auktoriserad redovisningskonsult, Auktoriserad/godkänd revisor, Controller, Ekonomichef/CFO, Redovisningsansvarig/chef, Redovisningskonsult, Revisorsassistent

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om K3-regelverket, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
FAR
Fleminggatan 7
112 26 Stockholm

FAR utbildar ekonomi-Sverige

FAR är ett av Sveriges största utbildningsföretag inom ekonomi, med fler än 300 utbildningstillfällen per år.Lång eller kort utbildning, uppdatering eller fördjupning, online eller på plats. Alternativen är många för att du ska kunna hitta något som passar just dig,...

Läs mer om FAR och visa alla utbildningar.

Highlights