Visa utbildning.se som: Mobil

Fastighetsdagen

FAR
Kort om utbildningen
7 timmar
6 500 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2021-11-09 - Distans
Distans, Stockholm
Öppen utbildning, Onlineutbildning
Kommande starter
Distans
6 500 SEK
2021-11-09

Stockholm
6 500 SEK
2021-11-09

Kursbeskrivning

En utbildningsdag för dig som jobbar med/i företag inom bygg- och fastighetsbranschen. Du blir uppdaterad om det senaste inom skatt, moms och redovisning för fastighetsbranschen. Du får också träffa de främsta experterna och får svar på dina frågor.

  • Nya lagförslag och ställningstaganden
  • Lyssna till experter
  • Tolkningar av rättsfall
  • Kommande nyheter

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Huvudinnehåll

Skattereglerna som påverkar fastighetsaffärer är många och förändras ständigt. Målsättningen med Fastighetsdagen är att ge dig det senaste inom tillämpningen av skatte-, moms och redovisningsfrågor relaterade till bygg- och fastighetsbranschen. Du får också en genomgång av rådande trender på fastighetsmarknaden.

Under dagen fokuserar våra specialister främst på inkomstskatt, moms och fastighetstransaktioner där vi bland annat går igenom nya regler, aktuella rättsfall och föreslagna lagändringar. Kursen innehåller även det senaste inom redovisning enligt såväl K2, K3 som IFRS och som berör bygg- och fastighetsbranschen. Vi tittar även närmare på trender och tendenser på transaktionsmarknaden för fastigheter.

Fastighetsdagen passar dig som kommer i kontakt med frågor relaterade till skatt och fastigheter i den löpande verksamheten eller jobbar med strategiska frågor kring fastighetsförvärv, och som behöver hålla dig uppdaterad om det senaste inom skatt, moms och redovisning.

Kursen leds av de främsta experterna inom tolkningen av de regelverk som berör fastigheter. Under kursen får du möjlighet att ställa frågor till våra experter, oavsett om du är på plats eller deltar online.

Fastighetsdagen 1

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Fastighetsdagen, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 4

Baseras på 1 recensioner.

Kursdeltagare
Det bästa med kursen är de engagerade föreläsarna! Fastighetsdagen är en bra uppdatering och nyhetsdag för både moms, inkomstskatt och redovisning samtidigt som man får en bild över världsläget av erfarna lärare som vet vart problem brukar dyka upp och vad man ska tänka på.

FAR

FAR utbildar ekonomi-Sverige

FAR är ett av Sveriges största utbildningsföretag inom ekonomi, med fler än 300 utbildningstillfällen per år.Lång eller kort utbildning, uppdatering eller fördjupning, online och på plats. Alternativen är många för att du ska kunna hitta något som passar just dig,...


Läs mer om FAR och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

FAR

Fleminggatan 7
112 26 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(4,0)
Baseras på 1 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,2)
Baseras på 56 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Fastighetsdagen från FAR, fyll i dina uppgifter: