Visa utbildning.se som: Mobil

Avtalsfrågor i offentlig upphandling – Webbinarium

Fakultetskurser
Kort om utbildningen
3,5 timmar
4 000 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2021-10-20 09:00 - Distans
Onlineutbildning
   
Distans

Beskrivning av: Avtalsfrågor i offentlig upphandling – Webbinarium

Det upphandlingsrättsliga regelverket innehåller bestämmelser om hur upphandlingsprocessen ska genomföras när det offentliga köper varor, tjänster och byggentreprenader. Men regelverket för även med sig ett antal avtalrättsliga frågeställningar. Syftet med kursen är att behandla de olika typer av avtalsrättsliga frågor som uppstår i samband med en offentlig upphandling. Kursens olika delar presenteras tillsammans med praktiska exempel och relevant praxis från såväl svenska domstolar som EU-domstolen.

Målgrupp

Kursen passar för jurister och ekonomer som arbetar med det upphandlingsrättsliga regelverket och som behöver kunskap om de avtalsrättsliga bestämmelserna i den offentliga upphandlingen. Nyttan av kursen är att den behandlar upphandlingsbestämmelserna ur en annan vinkel än traditionella kurser om offentlig upphandling. Deltagarna kommer att ha nytta av vunnen kunskap vid såväl förhandlingar om offentliga kontrakt som vid hanteringen av själva de tecknade kontrakten.

Föreläsare

Andrea Sundstrand har undervisat om offentlig upphandling sedan år 1994. Hon har arbetat på den dåvarande tillsynsmyndigheten Nämnden för offentlig upphandling, på ett flertal advokatbyråer och är i dag lektor och kursföreståndare för kurserna om offentlig upphandling på Juridicum, Stockholms universitet. Andrea undervisar även vid George Washington universitet i Washington, vid King's Collage i London och vid Tartu universitet i Tallin. Härutöver är hon ansvarig utgivare och grundare av Upphandlingsrättslig Tidskrift, UrT, och driver sedan år 2007 det Juridiska Nätverket för Offentlig upphandling.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Avtalsfrågor i offentlig upphandling – Webbinarium, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Fakultetskurser

Fakultetskurser

Fakultetskursers uppdragsutbildning kom igång 1984 vid Juridiska institutionen, Stockholms universitet. Fakultetskurser är idag en väl etablerad utbildningsleverantör av fortbildning inom samtliga rättsområden. Verksamheten har två huvudinriktningar med dels öppna kurser i form av interaktiva seminarier och dels uppdragsutbildningar med skräddarsydda program. Kurserna...


Läs mer om Fakultetskurser och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter till Fakultetskurser

Fakultetskurser

Funckens gränd 1
103 11 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Avtalsfrågor i offentlig upphandling – Webbinarium!

Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 736 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Avtalsfrågor i offentlig upphandling – Webbinarium från Fakultetskurser, fyll i dina uppgifter:

Liknande utbildningar