Visa utbildning.se som: Mobil

Värderingsbaserat ledarskap

FA-Kurs
Kort om utbildningen
3,5 dagar
Nästa tillfälle: Kontakta oss! - Sverige
Företagsanpassad utbildning
   
Rikstäckande

Kursbeskrivning

För att  prestera på arbetet utan negativa hälsoeffekter måste personalen kunna känna äkta engagemang. En av de vanligaste orsakerna till att vi inte är engagerade eller motiverade på jobbet uppstår när våra personliga värderingar inte stämmer överens med företagets. Personliga värderingar ligger på ett omedvetet plan för de flesta av oss och kan vara knepiga att upptäcka. Därför arbetar vi med verktyget VALUE.online som snabbar upp och förenklar processen att medvetandegöra och utforska våra personliga värderingar.

Efter en introduktion kring forskning om och värdet av att medvetandegöra personliga värderingar påbörjas en individuell utvecklingsprocess för varje deltagare. Vi utforskar värderingars betydelse för hur vi uppfattar oss själva, hur vi framstår för andra, vår känsla av trygghet och tydlighet, våra prioriteringar och vårt beteende nu och i framtiden. Vi går vidare med att undersöka styrkor, tränar sorterad feedback och reflekterar kring egna, andras och organisationens utvecklingsmål.

Se omdömen från tidigare kunder

Relaterade kurser: Situationsanpassad Coachning, Ny som Chef, Strategiskt ledarskap, Förtroendefullt samarbete, Effektivare kommunikation och Effektiv konflikthantering

Målgrupp

Passar för dig som är ledare och vill bli tryggare, tydligare och mer trovärdig i din ledarroll.

Kursinnehåll

Exempel på kursinnehåll

  • Personliga värderingars betydelse

  • När personliga värderingar inte stämmer med företagets

  • Arbete: Hur uppfattar vi oss själva, hur framstår vi för andra?

  • Trygghet och tydlighet – våra prioriteringar och vårt arbete nu och i framtiden

  • Tillitens förutsättning för goda samarbeten

Upplägg

Du är förberedd på att öppna dig inför andra deltagare och på att vara öppen för dem.

Värderingar som förenar

När vi börjar utforska våra personliga värderingar tillsammans med andra människor, krävs och utvecklas en hög grad av tillit, vilket i sin tur är en förutsättning för gott samarbete. Hur dina personliga värderingar relaterar till organisationens värderingar blir tydligare under processen vilket bidrar till upptäckter kring samklang och/eller motstridigheter.

Avstamp i din egen profil

Kursen bygger på att deltagaren arbetar med ett verktyg den första dagen som kräver att man fyllt i dess formulär på nätet i förväg. För att sedan förankra arbete med personliga värderingar och informera om verktyget så startar kursen med en halv dag.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Värderingsbaserat ledarskap , direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 4,6

Baseras på 7 recensioner.

Kursdeltagare, Stenhusgruppen
(5)
5 av 5
Kursdeltagare, Expandera Mera
(4)
4 av 5
Kursdeltagare, Dipart
(5)
5 av 5

FA-Kurs

FA-Kurs

Aktuella och uppskattade kurser till marknadens bästa priser

FA-Kurs utvecklar och erbjuder över 150 företagsanpassade kurser inom följande områden: Bygg & Teknik, El & VVS, Arbetsmiljö & Vård, Juridik & Fastighet, Ledarskap & Retorik, IT & Ekonomi samt Kravkurser enligt ID06. Våra föreläsare är erfarna ämnesexperter i respektive utbildningsområde och varje...


Läs mer om FA-Kurs och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

FA-Kurs

Rörstrandsgatan 62
113 40 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(4,5)
Baseras på 7 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 1000 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar