Visa utbildning.se som: Mobil

Värderingsbaserad Grupputveckling

FA-Kurs
Kort om utbildningen
5 dagar
Nästa tillfälle: - Sverige
Företagsanpassad utbildning
   
Rikstäckande

Kursbeskrivning

Ta grupparbeten och ledningsarbeten till nästa nivå med förhöjd teamprestanda. Under utbildningsprocessen kommer gruppen att förbättra sin tillit, sitt samarbete för att bli mer trygga, tydliga och trovärdiga i sitt agerande. Processen är en kombination av workshops och anpassad coachning på individnivå - beroende på graden av tillit i gruppen. Målet är att deltagarna ska öka sin självinsikt genom att öppna upp och dela värdefull information med varandra. Personliga värderingar, styrkor och utmaningar medvetandegörs under programmets gång.

Då kan vi även öppna upp för och utforska våra utmaningar, så att vi kan reglera våra tankar och beteenden, så att det gör bättre nytta för oss själva, varandra och organisationen. Vi sätter personliga värderingar i relation till företagets värderingar, som översätts till praktisk handling genom önskvärda beteenden, som vi förstärker med tydliga exempel.

Se omdömen från tidigare kunder
Kontakta oss för behovsanpassning 

Målgrupp

För arbetsgrupper och ledningsgrupper som vill utveckla sina team med:

  • Engagemang
  • Inspiration
  • Kompetens

Kursinnehåll

Vi utgår ifrån varje gruppmedlems personliga värderingar och styrkor som blir medvetna och kommunicerade – både för individen själv och för de andra medlemmarna i gruppen. På så sätt skapas en större tillit, vilket är en förutsättning för riktigt gott samarbete.

Exempel på kursinnehållet

  • VALUE.online
  • Kärnkvaliteter
  • Storytelling
  • Coachande förhållningssätt
  • Självreglering
  • Behovsanpassade uppgifter

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Värderingsbaserad Grupputveckling, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

FA-Kurs

FA-Kurs

Aktuella och uppskattade kurser till marknadens bästa priser

FA-Kurs utvecklar och erbjuder över 150 företagsanpassade kurser inom följande områden: Bygg & Teknik, El & VVS, Arbetsmiljö & Vård, Juridik & Fastighet, Ledarskap & Retorik, IT & Ekonomi samt Kravkurser enligt ID06. Våra föreläsare är erfarna ämnesexperter i respektive utbildningsområde och varje...


Läs mer om FA-Kurs och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

FA-Kurs

Rörstrandsgatan 62
113 40 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Värderingsbaserad Grupputveckling!

Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 1000 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar