Visa utbildning.se som: Mobil

Ritningsläsning för Byggbranschen

FA-Kurs
Kort om utbildningen
2 dagar
Nästa tillfälle: - Sverige
Företagsanpassad utbildning
   
Rikstäckande

Kursbeskrivning

På en byggarbetsplats är det viktigt att alla har den grundläggande kunskap som krävs gällande att kunna läsa och tolka ritningar samt besitta kunskapen i att omsätta teori till praktik.I kursen kommer du lära dig grunderna i ritningsläsning så att du kan utföra dina arbetsuppgifter mer självständigt utan att det tar stopp när det kommer till ritningar och du kommer kunna göra det på ett korrekt och tydligt sätt.

Ritningsläsning Nivå 1 & 2 finns även som öppet kurstillfälle för enskilda deltagare.

Kursen går igenom de viktigaste grunderna i ritningar, handlingars rangordning och betydelse. Efter kursen kommer mottagaren ha god förståelse kring hur en ritning tas fram och ska tydas, förenklat ritsätt, toleranser och skalor samt om snitt, höjder och fall. Kursen avslutas med en övningsuppgift och kursmaterialet fungerar som PM för att repetera efter kurs.  

Efter avklarad kurs erhåller deltagarna personliga kursintyg som påvisar deltagande samt företagsintyg.

Målgrupp

Kursen vänder sig till verksamma i byggbranschen i behov av de viktigaste grunderna i ritningsläsning och för dig som behöver uppdatera dina kunskaper i ritningsläsning. 

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Ritningsläsning för Byggbranschen, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

FA-Kurs

FA-Kurs

Aktuella och uppskattade kurser till marknadens bästa priser

FA-Kurs utvecklar och erbjuder över 150 företagsanpassade kurser inom följande områden: Bygg & Teknik, El & VVS, Arbetsmiljö & Vård, Juridik & Fastighet, Ledarskap & Retorik, IT & Ekonomi samt Kravkurser enligt ID06. Våra föreläsare är erfarna ämnesexperter i respektive utbildningsområde och varje...


Läs mer om FA-Kurs och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

FA-Kurs

Rörstrandsgatan 62
113 40 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Ritningsläsning för Byggbranschen!

Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 1000 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar