Visa utbildning.se som: Mobil

Lokalresursplanering och Lokalförsörjning

FA-Kurs
Kort om utbildningen
2 dagar
Nästa tillfälle: - Sverige
Företagsanpassad utbildning
   
Rikstäckande

Kursbeskrivning

​Syftet med kursen är att skapa förståelse och användningsområden för lokalresursplanering (LRP) som metod för att effektivisera arbetsprocesserna i verksamhet. Kursen lär er att bygga en strategisk och långsiktig lokalresursplanering samt skapa en organisation där ansvarsområdena i processerna blir tydliga. Den vänder sig till både offentlig och privat verksamhet och är till för dig som vill börja arbeta med lokalresursplanering eller utveckla en redan existerande verksamhet. Deltagarna får konkreta tips om strategier och metoder som kan implementeras direkt. Kursen varvar föreläsningar, övningar och erfarenhetsutbyte mellan deltagarna.

Kursen lär ut man inventerar lokalbehov, lokalbestånd och tar fram nödvändiga analyser och prognoser för att skapa långsiktiga åtgärdsplaner. Kursen har några avsnitt som går djupare in på analyser av exempelvis nyttjande och kapacitet och andra som fördjupar sig i värdering och prioritering av olika lokalförsörjningsåtgärder. 

Målgrupp

Fastighetschefer, Fastighetsförvaltare, Facility managers och för dig som arbetar med strategisk planering, lokalresursplanering eller lokalplanering. Kursen vänder sig också till dig som arbetar med förvaltningstjänster.

Kursinnehåll

Exempel på kursinnehåll

  • Genomgång av facility management, lokalresursplanering och serviceplanering

  • Ökad effektivitet genom strategisk planering

  • Lokalrevision

  • Mätmetoder, nyckeltal

  • Upprätta lokalresursplan och lokalförsörjningsplan

  • Lokalprojekt

  • Vägen till rätt investeringsbeslut

  • Uppföljning och erfarenhetsåterföring

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Lokalresursplanering och Lokalförsörjning, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

FA-Kurs

FA-Kurs

Aktuella och uppskattade kurser till marknadens bästa priser

FA-Kurs utvecklar och erbjuder över 150 företagsanpassade kurser inom följande områden: Bygg & Teknik, El & VVS, Arbetsmiljö & Vård, Juridik & Fastighet, Ledarskap & Retorik, IT & Ekonomi samt Kravkurser enligt ID06. Våra föreläsare är erfarna ämnesexperter i respektive utbildningsområde och varje...


Läs mer om FA-Kurs och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

FA-Kurs

Rörstrandsgatan 62
113 40 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Lokalresursplanering och Lokalförsörjning!

Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 1000 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar