Visa utbildning.se som: Mobil

Leda i organisationsförändring

FA-Kurs
Kort om utbildningen
1 dag
Företagsanpassad utbildning
   
Rikstäckande

Kursbeskrivning

Leda i förändring ger deltagarna verktygen för att lyckas hantera alla situationer och strategiskt navigera förändringsdynamiken. Detta program introducerar en modell och viktiga framgångsfaktorer för att förbättra chanserna för att framgångsrikt hantera en förändringsimplementering. Denna utbildning är för ledare som vill skapa ytterligare engagemang och högre nivåer av prestation i sina team. 

Deltagarna utforskar hur man bedömer nivåerna av motstånd och beredskap för förändring av människor och hur man hanterar dessa situationer på lämpligt sätt. Deltagarna lär sig också att tillämpa specifika stödjande färdigheter för att framgångsrikt genomföra förändringsinitiativ. Dessa stödjande färdigheter innefattar att man undviker gemensamma fallgropar, utvecklar motståndskraft hos andra, utnyttjar införandet av viktiga intressenter och förbättrar kommunikationen - upplev fördelarna med att Leda i förändring

Se omdömen från tidigare kunder

Målgrupp

Denna utbildning hjälper dig som har en ledande position i företaget för att kunna effektivisera och identifiera olika förändringar i ditt team för att kunna bibehålla eller öka teamets produktivitet även i en förändringsprocess.  

Kursinnehåll

Exempel på kursinnehåll 

  • Identifiera strategier för vad och hur ledarskapet bör fokusera på i de olika förändringsfaserna 

  • Ta hjälp av olika beprövade ledarskaps- och påverkansstrategier för att kunna påskynda förändringshastigheten  

  • Känna igen motstånd mot förändring och lära sig hantera och leda på lämpligt sätt 

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Leda i organisationsförändring, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

FA-Kurs

FA-Kurs

Vi skräddarsyr er företagsutbildning

Aktuella och uppskattade kurser till marknadsledande priser FA-Kurs utvecklar och erbjuder över 150 företagsanpassade kurser inom följande områden: Bygg & Anläggning, El & Energi, Ledarskap, Säkerhet & Krav, Teknik, Data & IT, Fastighet, VVS, Utveckling, Juridik samt Ekonomi & Logistik. Våra föreläsare är...


Läs mer om FA-Kurs och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

FA-Kurs

Rörstrandsgatan 62
113 40 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Leda i organisationsförändring!

Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 876 recensioner.
Alla recensioner för arrangören