Visa utbildning.se som: Mobil

Internrevision och Revisionsteknik

FA-Kurs
Kort om utbildningen
3 dagar
Företagsanpassad utbildning
   
Rikstäckande

Kursbeskrivning

​Vår utbildning förklarar grundläggande revisionsteknik för internrevision. Med väl fungerande interna revisioner ges möjligheter att kontinuerligt förbättra och effektivisera organisationen. ​För dig som internrevisor är kunskap inom revisionsteknik och revisionsmetodik centralt. En god förståelse för kraven i aktuell standard är också viktigt. Utbildningen ger dig den grundläggande kunskap du behöver inom dessa områden för att kunna genomföra revisioner som bidrar till företagets utveckling. 

​I kursen lär du dig revisionsteknik och revisionsmetodik och du ges de verktyg som du behöver för att kunna genomföra en professionell revision. Kvalitetsledningsstandarden ISO 9001 och miljöledningsstandarden ISO 14001 (senaste, 2015) behandlas också under kursen. Efter avslutad utbildning ska deltagaren kunna utföra interna revisioner på företaget på ett professionellt sätt som bidrar till förbättring av den egna verksamheten. Du ska också känna dig mer förberedd inför en revision, avvikelseformulering samt att kunna presentera revisionsresultatet.

Se omdömen från tidigare kunder
Kontakta oss för behovsanpassning 

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om utbildningen påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Utbildningen vänder sig främst till dig som ska utföra interna revisioner inom kvalitet och/eller miljö eller dig som ansvarar för interna revisioner på företaget. 

För att du ska få ut så mycket som möjligt av utbildningen bör du förbereda dig genom att läsa igenom standarden och orientera dig i området. 

Kursinnehåll

Exempel på kursinnehåll​

  • Genomgång av aktuella standarder för ledningssystem

  • Tekniker och angreppssätt

  • Upplägg av internrevisioner

  • Utformning av avvikelserapport

  • Utformning av revisionsrapport

  • Rapportering och uppföljning

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Internrevision och Revisionsteknik, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

FA-Kurs

FA-Kurs

Aktuella och uppskattade kurser till marknadens bästa priser

FA-Kurs utvecklar och erbjuder över 150 företagsanpassade kurser inom följande områden: Bygg & Teknik, El & VVS, Arbetsmiljö & Vård, Juridik & Fastighet, Ledarskap & Retorik, IT & Ekonomi samt Kravkurser enligt ID06. Våra föreläsare är erfarna ämnesexperter i respektive utbildningsområde och varje...


Läs mer om FA-Kurs och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

FA-Kurs

Rörstrandsgatan 62
113 40 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Internrevision och Revisionsteknik!

Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 1000 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar