Visa utbildning.se som: Mobil

Coachande ledarskap

FA-Kurs
Kort om utbildningen
2 dagar
Nästa tillfälle: - Sverige
Företagsanpassad utbildning
   
Rikstäckande

Kursbeskrivning

Ett coachande förhållningssätt skapar förutsättningar för självgående, motiverade medarbetare samt frigör tid och ligger i linje med modern neurovetenskap. Genom korta föreläsningar delar vi med oss om kunskaper om vårt biologiska system, vad coachning är och hur coachning kan praktiseras i vardagen. Vi presenterar modeller, metoder och nycklar för framgång. Du som deltagare reflekterar tillsammans med andra deltagare om nytta med, förutsättningar för och erfarenheter av goda samtal.

Den största delen av kursen använder vi för träning och praktiska övningar. Det är först när vi själva gör jobbet: lyssnar, uppmärksammar och ställer frågor som coachning integreras och blir ett av dina naturliga verktyg i ledarskapet. Eftersom du själv kommer att bli coachad av andra deltagare får du också erfarenhet och insikt om vad det innebär, vilket är en ovärderlig förutsättning för att coacha andra.

Läs omdömen från tidigare kunder

Målgrupp

Kursen vänder sig till dig som leder andra, i en formell chefsroll, projektledare eller annan befattning där det ingår att stödja och utveckla medarbetare i organisationen.

Kursinnehåll

Exempel på innehåll

  • Vetenskapen bakom coachning

  • Aktivt lyssnande och medveten närvaro

  • Kraftfulla frågor som skapar insikt, skiftar perspektiv och motiverar till handling

  • Modeller för behov, kommunikation, feedback m.m.

  • Feedback som utvecklar

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Coachande ledarskap, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

FA-Kurs

FA-Kurs

Aktuella och uppskattade kurser till marknadens bästa priser

FA-Kurs utvecklar och erbjuder över 150 företagsanpassade kurser inom följande områden: Bygg & Teknik, El & VVS, Arbetsmiljö & Vård, Juridik & Fastighet, Ledarskap & Retorik, IT & Ekonomi samt Kravkurser enligt ID06. Våra föreläsare är erfarna ämnesexperter i respektive utbildningsområde och varje...


Läs mer om FA-Kurs och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

FA-Kurs

Rörstrandsgatan 62
113 40 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Coachande ledarskap!

Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 1000 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar