Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

BAS-P och BAS-U | 1 dags Webbkurs med ID06 registrering

FA-Kurs
Kort om utbildningen
6 timmar
3 100 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2020-09-18 08:30 - Distans
Distans
Svenska
Kommande starter
Distans
3 100 SEK
2020-09-18

Distans
3 100 SEK
2020-10-16

Kursbeskrivning

​Arbetsmiljöverket kräver att du som ska jobba som byggarbetsmiljösamordnare (BAS) ska vara utbildad och kunna intyga din kompetens. I denna kurs får du kompetens och intyg.

Som byggarbetsmiljösamordnare samordnar du arbetsmiljöarbetet under projekteringen (BAS-P) respektive utförandet (BAS-U) och ska kunna styrka din kompetens. I den här utbildningen får du översiktlig kunskap om regelverket, byggarbetsplatsens roller samt arbetsmiljö- och säkerhetsarbete.

I vår omfattande webbkurs lär du dig vad som krävs av dig som beställare, byggarbetsmiljöansvarig, byggherre och BAS enligt Arbetsmiljöverkets krav. Vidare så lär du dig begrepp som arbetsmiljöplan, riskbedömning, skyddsrond, systematisk arbetsmiljö och säkerhetskultur.

Efter utbildning har du grundläggande kunskaper som du behöver i din roll som BAS-P och BAS-U.Du lär dig också hur detta praktiskt kan tillämpas på företaget. 

Efter avlutad kurs så bjuder vi på ID06 registreringsavgiften!


Se omdömen från tidigare kunder
Kontakta oss för behovsanpassning

Gällande FA-Kurs webbkurser 

När du deltar i en webbkurs så tar du del av precis samma utbildningsmaterial som vid en fysisk klassrumskurs. Vi skickar dig fysiskt kursmaterial och du tar del av vad som presenteras av föreläsaren på din datorskärm. Du kan också ställa frågor löpande till föreläsaren skriftligt eller muntligt samt ta del av andra kursdeltagares frågor och dess svar från föreläsaren.

Fördelarna med webbkurser är många – bland annat så slipper du kostnaden för resa, logi och matpaket som annars tillhör fysisk klassrumskurs. Våra webbkurser möjliggör också ett högre deltagande i diskussioner för deltagare som har en utmaning med att tala inför en grupp tack vare våra kursers tillhörande chatt- och diskussionsfunktioner.

Priset för våra webbkurser är dessutom lägre än för våra klassrumskurser. I priset så ingår även fraktkostnad för kursmaterial samt kursintyg till önskad adress.

Välkommen!

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om utbildningen påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Typiska yrkesgrupper som berörs

 • Samordningsansvariga
 • Chefer
 • Skyddsingenjörer
 • Installatörer
 • Arbetsledare
 • Tekniker
 • Fackliga företrädare
 • Skyddsombud

Kursinnehåll

Exempel på kursinnehåll

 • Regelverk, lagar och föreskrifter
 • Roller, samordning och ansvar
 • Olyckor, statistik och arbetsmiljörisker
 • Arbetsmiljö- och skyddsarbete
 • Kunskapsprov

Certifikat

BAS U & BAS P

BAS P och BAS U

På varje byggarbetsplats måste byggherren utse byggarbetssamordnare, dels för utförandet av bygget och för projektering. BAS U står för Byggarbetsmiljösamordnare för utförande och BAS P står för Byggarbetsmiljösamordnare planering och projektering.

Läs mer om BAS P och BAS U

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om BAS-P och BAS-U | 1 dags Webbkurs med ID06 registrering, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 22 recensioner.

Anders - Järfälla kommun
(5)
Mycket bra kurs!
Peter - Järfälla kommun
(5)
Göran - Järfälla kommun
(4)
Tack för en bra kurs

FA-Kurs

FA-Kurs

Aktuella och uppskattade kurser med Sveriges bästa föreläsare! 

Hos oss är du i trygga händer. Samtliga av våra föreläsare är seniora med mångårig ämnesexpertis, branscherfarenhet och god pedagogisk förmåga. När du deltar i en kurs så är det en investering där vi tar fullt ansvar över att du...


Läs mer om FA-Kurs och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

FA-Kurs

Rörstrandsgatan 62
113 40 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(4,8)
Baseras på 22 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 1469 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar