Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Att leda med emotionell intelligens | workshop

FA-Kurs
Kort om utbildningen
1 dag
   
Rikstäckande

Kursbeskrivning

​Förbättra din förmåga att påverka andra för att kunna möta dina anställdas behov och skapa beteendeförändringar. Erfarenheten har visat oss att de bästa ledarna är de som framgångsrikt kan påverka upp, ner och över hela organisationen, vilket påverkar affärsresultaten.

Att Leda med Emotionell Intelligens ökar din förståelse för dig själv och hur du kan utveckla ditt sätt att påverka. Resultatet är ledare som tar ett arbetsspecifikt tillvägagångssätt för effektiv kommunikation och prestationsförändring genom en stark självmedvetenhet och en förståelse för realiteterna i samband med varaktig beteendeförändring.

Läs omdömen från tidigare kunder

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om utbildningen påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

​För alla som vill förbättra antingen sin egen eller sina medarbetares motivation och engagemang, stärka samarbetet och öka prestationerna genom att utnyttja kraften i emotionell intelligens.

Kursinnehåll

Att Leda med Emotionell Intelligens ger en introduktion till begreppen Emotional Intelligence (EI) och Emotional Quotient (EQ).

Genom att använda EQ-i 2.0 självbedömning får deltagarna en djup förståelse för det inflytande som känslor har på handlingar och beteenden. Genom att utnyttja kraften i emotionell intelligens kan ledare tillämpa dessa attribut för att motivera och engagera sina team, stärka samarbetet och öka prestationerna.

Till skillnad från Intelligence Quotient (IQ), som är statiskt, är Emotional Intelligence (EI) eller Emotional Quotient (EQ) nivåer elastiska och kan utvecklas och förbättras.

Fördelarna med att leda med emotionell intelligens, delar av innehållet i Workshopen:

  • Tolka och förstå specifika områden av styrkor och utvecklingsmöjligheter

  • Utveckla din självmedvetenhet samt en medvetenhet om hur specifika känslor påverkar andra

  • Utveckla en riktad handlingsplan för att förbättra känslomässig intelligens och mäta effekterna av specifika beteendeförändringar

  • Använd ditt teams sociala och emotionella potential för att förbättra kommunikations- och interpersonella färdigheter

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Att leda med emotionell intelligens | workshop, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

FA-Kurs

FA-Kurs

Aktuella och uppskattade kurser med Sveriges bästa föreläsare! 

Hos oss är du i trygga händer. Samtliga av våra föreläsare är seniora med mångårig ämnesexpertis, branscherfarenhet och god pedagogisk förmåga. När du deltar i en kurs så är det en investering där vi tar fullt ansvar över att du...


Läs mer om FA-Kurs och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

FA-Kurs

Rörstrandsgatan 62
113 40 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Att leda med emotionell intelligens | workshop!

Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 1469 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar