Visa utbildning.se som: Mobil

Att leda med emotionell intelligens | Workshop

FA-Kurs
Kort om utbildningen
1 dag
Nästa tillfälle: - Sverige
Företagsanpassad utbildning
   
Rikstäckande

Kursbeskrivning

​Förbättra din förmåga att påverka andra för att kunna möta dina anställdas behov och skapa beteendeförändringar. Erfarenheten har visat oss att de bästa ledarna är de som framgångsrikt kan påverka upp, ner och över hela organisationen, vilket påverkar affärsresultaten.

Att Leda med Emotionell Intelligens ökar din förståelse för dig själv och hur du kan utveckla ditt sätt att påverka. Resultatet är ledare som tar ett arbetsspecifikt tillvägagångssätt för effektiv kommunikation och prestationsförändring genom en stark självmedvetenhet och en förståelse för realiteterna i samband med varaktig beteendeförändring.

Läs omdömen från tidigare kunder

Målgrupp

​För alla som vill förbättra antingen sin egen eller sina medarbetares motivation och engagemang, stärka samarbetet och öka prestationerna genom att utnyttja kraften i emotionell intelligens.

Kursinnehåll

Att Leda med Emotionell Intelligens ger en introduktion till begreppen Emotional Intelligence (EI) och Emotional Quotient (EQ).

Genom att använda EQ-i 2.0 självbedömning får deltagarna en djup förståelse för det inflytande som känslor har på handlingar och beteenden. Genom att utnyttja kraften i emotionell intelligens kan ledare tillämpa dessa attribut för att motivera och engagera sina team, stärka samarbetet och öka prestationerna.

Till skillnad från Intelligence Quotient (IQ), som är statiskt, är Emotional Intelligence (EI) eller Emotional Quotient (EQ) nivåer elastiska och kan utvecklas och förbättras.

Fördelarna med att leda med emotionell intelligens, delar av innehållet i Workshopen:

  • Tolka och förstå specifika områden av styrkor och utvecklingsmöjligheter

  • Utveckla din självmedvetenhet samt en medvetenhet om hur specifika känslor påverkar andra

  • Utveckla en riktad handlingsplan för att förbättra känslomässig intelligens och mäta effekterna av specifika beteendeförändringar

  • Använd ditt teams sociala och emotionella potential för att förbättra kommunikations- och interpersonella färdigheter

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Att leda med emotionell intelligens | Workshop, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

FA-Kurs

FA-Kurs

Aktuella och uppskattade kurser till marknadens bästa priser

FA-Kurs utvecklar och erbjuder över 150 företagsanpassade kurser inom följande områden: Bygg & Teknik, El & VVS, Arbetsmiljö & Vård, Juridik & Fastighet, Ledarskap & Retorik, IT & Ekonomi samt Kravkurser enligt ID06. Våra föreläsare är erfarna ämnesexperter i respektive utbildningsområde och varje...


Läs mer om FA-Kurs och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

FA-Kurs

Rörstrandsgatan 62
113 40 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Att leda med emotionell intelligens | Workshop!

Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 1000 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar