Visa utbildning.se som: Mobil

Arbetsrätt för Chefer

FA-Kurs
Kort om utbildningen
2 dagar
Nästa tillfälle: - Sverige
Företagsanpassad utbildning
   
Rikstäckande

Kursbeskrivning

Undvik onödiga, tidskrävande och dyra rättstvister med rätt kunskaper i juridiken som styr förhållandena på arbetsmarknaden. Kunskap i arbetsrätt skänker trygghet i ledarrollen och förutsättningar att fatta korrekta beslut i arbetsrättsliga situationer. Tack vare en interaktiv utbildningsmiljö skapas god tid för diskussioner, reflektioner och frågeställningar.

Kursen går genom de juridiska aspekter som måste beaktas vid nyanställning, pågående anställning och upphörande av anställning d.v.s. en genomgång av de rättigheter och skyldigheter du har gentemot dina anställda. Ett hett tips är att ta med aktuella case som kan besvaras på plats av en ämnesexpert som även bygger en skräddarsydd och branschanpassad kursplan. Med aktuella rättsexempel får ni kunskaper i det senaste inom arbetsrätt – kursen lägger stor vikt på interaktiva moment med god tid för diskussioner och frågeställningar.

Se omdömen från tidigare Kunder
Kontakta oss för behovsanpassning 

Målgrupp

Kursen riktar sig mot yrkesverksamma i ledarskapsposition och är behovsanpassad efter deltagarnas kunskapsnivåer och målsättningar.

Kursinnehåll

Exempel på kursinnehåll

  • Avtal om konkurrensförbud

  • Arbetsmiljö

  • Ledighet

  • Uppsägning

  • Förhandlingsrätt

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Arbetsrätt för Chefer, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

FA-Kurs

FA-Kurs

Aktuella och uppskattade kurser till marknadens bästa priser

FA-Kurs utvecklar och erbjuder över 150 företagsanpassade kurser inom följande områden: Bygg & Teknik, El & VVS, Arbetsmiljö & Vård, Juridik & Fastighet, Ledarskap & Retorik, IT & Ekonomi samt Kravkurser enligt ID06. Våra föreläsare är erfarna ämnesexperter i respektive utbildningsområde och varje...


Läs mer om FA-Kurs och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

FA-Kurs

Rörstrandsgatan 62
113 40 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Arbetsrätt för Chefer!

Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 1000 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar