Arbeta hemifrån

FA-Kurs, Distans (+1 orter)
Längd
3 timmar
Nästa kurstillfälle
Kontakta oss för mer information se detaljer
Utbildningsform
Företagsanpassad utbildning
Längd
3 timmar
Nästa kurstillfälle
Kontakta oss för mer information se detaljer
Utbildningsform
Företagsanpassad utbildning
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Kursbeskrivning

Allt fler blir nu ombedda att arbeta hemifrån istället för på kontoret. Många företag, kommuner och organisationer väljer nu att följa företag som Spotify och Google och rekommenderar sina anställda att arbeta på distans. Du som föredrar att jobba på kontor kan behöva rätt knep för att effektivisera din arbetsdag för att få ut lika mycket av den (eller till och med mer) hemifrån. kommunikationen.

Att arbeta hemifrån innebär dock flera utmaningar som bland annat att på egen hand klara av att arbeta med bibehållet engagemang och arbetsglädje trots brist på närvarande kollegor och chefer samt att klara av att upprätta struktur i hemmamiljön.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Kontakta oss för mer information

  • Företagsanpassad utbildning
  • Distans

Målgrupp

Denna utbildning vänder sig till alla personer som behöver arbeta hemifrån och därmed önskar lära sig bibehålla energi, arbetsglädje samt kunna leverera motsvarande resultat som om arbetet sköttes på arbetsplatsen.

Kursinnehåll

Del av kursinnehåll

  • Målinriktat och strukturerat distansarbete

  • Personlig effektivitet & stresshantering

  • Prioritera

  • Självledarskap & motivation

Upplägg

Denna kurs syftar till att ge de verktyg som krävs för att de anställda skall få ökade förutsättningar för att klara av att arbeta hemifrån utan att deras arbetsglädje eller effektivitet minskas. Deltagaren lär sig att stärka den mental hälsan genom flera metoder inkl. stresshantering samt att arbetsresultaten inte ska påverkas negativt i och med miljöomställningen.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Arbeta hemifrån , direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
FA-Kurs
Rörstrandsgatan 62
113 40 Stockholm

Aktuella och uppskattade kurser med Sveriges bästa föreläsare! 

Hos oss är du i trygga händer! Samtliga av våra föreläsare är seniora med mångårig ämnesexpertis, branscherfarenhet och god pedagogisk förmåga. När du deltar i en kurs så är det en investering där vi tar fullt ansvar över att du...

Läs mer om FA-Kurs och visa alla utbildningar.

Highlights