Visar 1-9 av 9 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar utbildningar i sökresultatet.
Visar 1-9 av 9 träffar

Mer om DISC-analys utbildning

DISC-analys härstammar från William Moulton Marstons forskning från slutet av 1920-talet och används idag för att optimera organisationer. Analysen är pedagogiskt utformad med klara färgkoder så att människor snabbt ska kunna förstå på vilket sätt en person vanligtvis jobbar. Tanken är att genom att förstå hur dina kollegor fungerar ska du lättare kunna samarbeta med dem. Målet med analysen är att skapa ökad förståelse om ditt eget beteende men också om andras. Resultatet blir en mer sammansvetsad organisation.

Analysen används främst inom arbetslivet, men kan användas även i privata relationer som familj eller partnerskap. DISC-modellen är anpassningsbar till olika branscher, men vanligast är att den används inom rekrytering och säljverksamhet.

DISC-analys vänder sig till dig som bättre vill förstå din omgivning och dig själv.

Om DISC-utbildning

Vad som ingår i en DISC-utbildning beror på vilken riktning utbildningen har. De två
vanligaste områdena är som nämnt i stycket ovan rekrytering och sälj, men det är också vanligt att utbildningarna berör DISC-metoden på ett mer branschneutralt sätt.

I utbildningar med fokus på rekrytering och HR får du lära dig mer om hur du ska
se på människorna som jobbar inom en organisation. Du vässar din förståelse för hela rekryteringsprocessen, från annonsskapandet till intervju och hur du sen ska utbilda och coacha de nyanställda. Du får också lära dig flera saker relaterat till HR som t.ex. omplacering.

Bland utbildningar som berör försäljning får du istället lära dig mer om kundanalys och säljledning. Du lär dig anpassa din säljmetod efter den kund du möter och förbättrar dina säljande strategier och ditt kundbemötande.

I en mer allmän utbildning lär DISC-analysen dig att läsa människor och lära känna dig
själv. Det skapar bättre förutsättningar till samarbete och ökad effektivitet. Du får också kunskaper i att arbeta i olika DISC-baserade företagssystem beroende på vilken utbildning du går.

Utbildningarna passar dig som vill öka din förståelse för människorna omkring dig samtidigt som du lättare förstår hur du själv jobbar och fungerar. Boka en utbildning idag direkt med oss eller genom att fylla i en intresseanmälan.

Så här går du vidare

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Jämför utbildningar
Jämför utbildningar
Håll dig uppdaterad
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få utbildningsförslag, inspiration och aktuell information – direkt till din inkorg. 📨
Mer inom området
Reportage
KursHuset: Greppbar kunskap i ar...
Företag som överlever har en bra arbetsmiljö

Vi fixar till så att du har ramverket, vi fixar även att innehållet fylls med konkreta och användbara metoder och verktyg. Vi gör hårdtuggade ämnen lättsmälta och nyttiga!

Läs mer