Visa utbildning.se som: Mobil

Extended DISC Sverige

Extended DISC Sverige är ett verktygs- och konsultbolag som har ambitionen att tillhandahålla marknadens bästa webbaserad plattform för verktyg inom:

  • Beteende och kommunikation(DISC)
  • Säljbedömningar
  • 360° Feedback
  • Resonemangsanalyser (Begåvningstester)
  • Undersökningar

Vår affärsidé är att ge utbildningsbolag, konsulter och organisationer de bästa förutsättningarna att arbeta med proaktiva lednings-, kommunikations‐ och beteendeverktyg. Vi genomför certifieringsutbildningar för både användare och tränare/utbildare av Extended DISC samt tillhandahåller användarsupport för certifierade användare.

Extended DISC finns idag i 55 länder och på 50 olika språk. Detta betyder att du mycket enkelt kan arbeta med internationella organisationer och företag. Extended DISC har funnits på den internationella marknaden sedan 1994. Med andra ord är verktyget och varumärket väletablerat i affärsvärlden internationellt.

Extended DISC är ett beteende- och kommunikationsverktyg som utvecklar samarbetet mellan medarbetare, kollegor och klienter. Certifiering i Extended DISC är framtagen för personer som arbetar med utveckling av ledare, team, medarbetare och försäljning. Verktyget används även effektivt inom teamutveckling, rekrytering, organisationsutveckling, utbildning, coaching och konflikthantering.

Metodik – teori - pedagogik

Vår teoretiska plattform utgår från det coachande perspektivet där vi sätter individen i fokus för att han/hon skall skapa de bästa förutsättningarna att nå organisationens mål. Vi utgår från ICC:s och ICF:s etiska riktlinjer och standards. Det pedagogiska upplägget har fokus på att lära genom en blandning av teori, reflektion och praktisk erfarenhet. Individens och organisationens mål är i fokus. Våra arbetsmetoder och pedagogik utvecklas i samspel med deltagare utifrån specifika och unika behov.

Extended DISC Certifiering bygger på en stark etisk grund, som skapar kraftfulla och varaktiga resultat åt organisationen och deltagaren. Utbildningen skall stödja deltagaren att tydliggöra alla sina talanger samt använda dem på ett medvetet och effektivt sätt. Övningarna har en betoning på att leda till varaktig och önskvärd kunskap, förändring och utveckling som dessutom leder till konkret handling.

Extended DISC ambition är att samtliga delar av utbildningen skall vara lättillgängliga och ägas av deltagaren. Detta för att all utveckling skall stanna kvar i organisationen över tid.

Visa alla utbildningar med Extended DISC Sverige

Utbildningar

Intresseanmälan

Fyll i formuläret om du vill komma i kontakt med Extended DISC Sverige och veta mer om deras utbildningar.

Kontakt

Extended DISC Sverige


 Visa telefonnummer

Recensioner

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 28 recensioner.

Linn Fransson
(4)
Gå den!
Anne Karlström
(5)
Väl investerad tid
Elisabeth Skarbövik
(5)
En bra investering i dig själv och företaget
Intresseanmälan

För att få mer information från Extended DISC Sverige, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 28 recensioner.