Visa utbildning.se som: Mobil

Vi gör just nu en uppföljande undersökning gällande hur COVID-19 har påverkat och fortsätter att påverka hur och om du väljer att gå en utbildning. Vi är så tacksamma om du vill svara på våra frågor. Gå till undersökningen.

Recensioner av EXMI Executive Management Institute

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 13 recensioner.

Micael Kemi Gatuchef Piteå kommun
(5)
En mycket gedigen utbildning som kan omsättas direkt ut i verksamheten. Ett lyft för organisationen och ledningsgruppen där man lär sig nya infallsvinklar om affären och organisationsutvecklingen. utbildningen är kombinerad med praktiska fall samt teori vilket ger resultat.
Helen
(5)
Vill också passa på att tacka för en bra utbildning och för ditt trevliga bemötande😊
Jonas
(5)
Har precis avslutat utbildningen Professional Management Consultant Program på ExMI. Inte ofta man på ett sådant givande och verklighetsförankrat sätt kan putsa på sin befintliga kunskap samt lära sig nya metoder och modeller för att hantera utmaningar som ledare och chef. Vill passa på och tacka inspirerande medstuderande samt riktigt bra förel...
Visa mer
Jack
(5)
Tusen tack för all stöd. Det var extra kul att jag tog Finance med distinction då jag tyckte den var extra svår . Jag ska definitivt åka till Edinburgh och hämta ut examen.
Daniel Larsson
(5)
Är väldigt skönt att vara klar med Mastern. Tycker att utbildningen har varit väldigt intressant och givande. Jag tänker absolut åka till Edinburgh för examinationen och ta med mig familjen.
Johan Jartelius
(5)
Det har varit fantastiskt utmanande, men framförallt faktiskt också fantastiskt roligt! Utbildningen har gett mig massor. Det är klart att jag ska åka till Edinburgh. Måste fira av segern :-)
Magdalena Bonde
(5)
Både skönt och sorgligt. För MBA-utbildningen har varit en riktig inspirerande resa men också krävt sin insats. Jag har dels kunnat "bocka" av mina tidigare erfarenheter och samtidigt förflyttat mig kunskapsmässigt till nya nivåer. Jag rekommenderar den varmt till alla som står och fingrar på ett startpaket. Kör!
Kristoffer
(5)
En jättebra kurs som gav mig en översikt över hur man kan jobba med nyckeltal och ekonomistyrning i mitt bolag. Jag gillade verkligen EXMIs personliga approach och att man jobbade med Case utifrån sin egna verksamhet.
esd
(4)
edf
(4)
Pia Dahlander, CMC – Certifierad managementkonsult
(5)
Inte bara på det personliga planet, utan även på det professionella. Det blev lättare att paketera min kompetens både för mig själv och gentemot kund. Kurserna var – i positiv bemärkelse – krävande och utmanande. Jag har idag ytterligare perspektiv på mig själv och på mitt arbete hos kund. En utökad verktygslåda med större säkerhet och precision...
Visa mer
Marcus Andersson
(5)
Jag var på plats i Skottland förra veckan och fick slutligen diplomet. Utan era hjälp hade jag inte klarat alla kurser så jag tackar för all support och upplägg runt seminarierna. Föreläsarna har också hållit mycket hög standard rakt igenom, uppskattar de nya infallsvinklar som de bidragit med till den mera strikta formella kurslitteraturen. Upp...
Visa mer
Magnus Krusberg
(5)
Jag är nöjd med upplägget eftersom det krävs mycket av dig själv. Du blir inte matad utan måste själv engagera dig för att få kunskap. Utbildningen har också kommit företaget till godo eftersom det har givit Visab energi i affärsutvecklingen. Har även genomgått PMC (Professional Management Consultant) och certifieringen CMC (Certified Managemen...
Visa mer
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!