Visa utbildning.se som: Mobil
Kort om utbildningen
Egen takt
117 000 - 207 000 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: Individuella starter - Distans
Öppen utbildning
   
Distans, Stockholm
Engelska

Kursbeskrivning

MBA på dina villkor

Executive Program MBA från Edinburgh Business School at Heriot-Watt University Skottland är en internationell examensutbildning av toppkvalitet. Du genomför programmet i Stockholm med Executive Management Institute men formellt är du student vid universitet. Det är universitet som examinerar och utger betyg och 90 universitetspoäng.

MBA syftar till att du blir effektivare och växer som ledare. Utbildningen ger dig nya kunskaper och verifierar att du gör rätt saker för att bättre och mer framgångsrikt kunna leda företag och organisationer. MBA-utbildningen är i många länder en förutsättning för att kunna avancera och för att överhuvudtaget vara aktuell för vissa chefsbefattningar.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om utbildningen påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Chef eller nyckelperson.

Du har en högskoleutbildning/kandidatexamen eller motsvarande och goda färdigheter i det engelska språket. Du har varit ute i arbetslivet ett antal år.

Flexibelt upplägg

Ditt val - flexibelt upplägg

 • Du kan läsa på distans och varje modul kräver totalt 150-200 studietimmar.
 • Kurslitteraturen är gedigen och pedagogisk
 • Seminarier online
 • MBA-utbildningen tar normalt 2-3 år vid deltidsstudier. Distans genomför du i din egen takt.

Fördelar

 • Internationell examen från ett av världens ledande universitet. 90 ECTS credits
 • Inriktning ur ett affärs- och chefsperspektiv
 • Välutvecklad utbildningssida online
 • Inga resor eller projektarbeten
 • Flexibel MBA på dina villkor - seminarier, distans eller en kombination
 • Gynnsam betalningsplan

Mål

 • Få helhetssyn på företagsledning
 • Ha strategisk förståelse samt tänka och agera strategiskt
 • Stärka sin karriärutveckling
 • Stärka sitt företags lönsamhet och position

Referenser

- MBA-utbildningen har varit rikligt stimulerande och givande. Min tidigare universitetsutbildning från University of Southern California kändes som en solid grund att bygga vidare på. MBA-programmet har hjälpt mig att bli än mer effektiv som ledare inom företaget. En utbildning som jag verkligen kan rekommendera för alla framtidens ledare. Björn von Matérn, Marknadschef V&S Absolut.

- Även om man jobbar med konstnärliga yrken så är en Executive MBA-utbildning den bästa hjälpen man kan få för att leda sin organisation! En gedigen och samtidigt praktiskt inriktad utbildning som man har mycket nytta av. Jasenko Selimovic', Chef Sveriges Radio P1 Radioteatern.

- Jobbar mycket internationellt och när det blev dags för mitt företag att slå samman Norden och England under en chef så kom mina MBA-studier väldigt väl till pass. Ett år in i jobbet som VD i två länder så inser jag hur mycket kunskap denna MBA ger, känner att det inte hade gått annars. Håkan Johansson, VD Diasorin.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Executive Program MBA, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 3 recensioner.

Johan Jartelius
(5)
Det har varit fantastiskt utmanande, men framförallt faktiskt också fantastiskt roligt! Utbildningen har gett mig massor. Det är klart att jag ska åka till Edinburgh. Måste fira av segern :-)
esd
(4)
Magnus Krusberg
(5)
Jag är nöjd med upplägget eftersom det krävs mycket av dig själv. Du blir inte matad utan måste själv engagera dig för att få kunskap. Utbildningen har också kommit företaget till godo eftersom det har givit Visab energi i affärsutvecklingen. Har även genomgått PMC (Professional Management Consultant) och certifieringen CMC (Certified Managemen...
Visa mer

EXMI Executive Management Institute

EXMI Executive Management Institute

Executive Management Institute

Vår uppgift är att vidareutbilda högre chefer och nyckelpersoner med ansvar för ett företags affärsmässiga utveckling och effektivitet. Våra utbildningar har ett flexibelt upplägg som passar ambitiösa personer i karriären. Vi har fokus på individen och är internationellt orienterade. Programmen...


Läs mer om EXMI Executive Management Institute och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

EXMI Executive Management Institute

Svärdvägen 23
182 33 Danderyd

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(4,6)
Baseras på 3 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 12 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar