Certifierad Managementkonsult PMC

Längd
10 tillfällen
Pris
35 600 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
20 augusti, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Språk
Svenska
Längd
10 tillfällen
Pris
35 600 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
20 augusti, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Språk
Svenska
Från 35 600 SEK exkl. moms / person

Kursbeskrivning

Certifierad Managementkonsult PMC - ONLINE

Programmet vänder sig framför allt till dig som är specialistkonsult och vill bredda dig. Du jobbar kanske som verksamhetskonsult, senior advisor, affärskonsult eller liknande och vill ta nästa karriärsteg. Eller så vill du starta egen konsultverksamhet och söker en plattform att utgå från.

Utbildningen PMC ger dig ett försprång som managementkonsult och en certifiering baserad på konsultprocessen och ISO-standarden. Investera i din egen kompetensutveckling.

Du genomför även en beteendeanalys - IDI (Interpersonal Dynamics Inventory). Genom uppväxtmiljö, fostran och personliga erfarenheter utvecklar varje människa ett speciellt vanemönster. Detta mönster eller denna beteendestil går att observera och generalisera. Instrumentet IDI mäter det intryck en person gör på andra i sin omgivning. Resultatet blir en beskrivning hur en persons beteende upplevs av omvärlden.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

20 augusti, 2024

  • Onlineutbildning
  • Distans

Mål:

Att utveckla relevanta kunskaper och stärka din kompetens för hur du arbetar som professionell managementkonsult. För att möte framtida utmaning behöver managementkonsulter vara välutbildade och ha förståelse för affärsvärlden.

Examen, diplom m.m.

Diplom Certifierad Managementkonsult PMC. 

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Certifierad Managementkonsult PMC , direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 3 recensioner
Skriv en recension
5/5
Helen
16 apr 2019

Vill också passa på att tacka för en bra utbildning och för ditt trevliga bemötande😊

5/5
Jonas
16 apr 2019

Har precis avslutat utbildningen Professional Management Consultant Program på ExMI. Inte ofta man på ett sådant givande och verklighetsförankrat sätt kan putsa på sin befintlig...

Visa mer
5/5
Pia Dahlander, CMC – Certifierad managementkonsult
18 jan 2011

Inte bara på det personliga planet, utan även på det professionella. Det blev lättare att paketera min kompetens både för mig själv och gentemot kund. Kurserna var – i positiv b...

Visa mer
EXMI Executive Management Institute
Reprovägen 6
183 77 Täby

Executive Management Institute

Vår uppgift är att vidareutbilda högre chefer och nyckelpersoner med ansvar för ett företags affärsmässiga utveckling och effektivitet. Våra utbildningar har ett flexibelt upplägg som passar ambitiösa personer i karriären. Vi har fokus på individen och är internationellt orienterade. Programmen...

Läs mer om EXMI Executive Management Institute och visa alla utbildningar.

Highlights