Visa utbildning.se som: Mobil

Recensioner av Executive People AB

Snittbetyg: 4,3

Baseras på 58 recensioner.

Richard
Bra innehåll med en adekvat bas. Lämpar sig kanske som bäst för nytillträdda eller kommande VD personer med max 2-3 års erfarenhet.
Mikael
Kursen motsvarade mina förväntningar och jag är mycket nöjd
Billy Sundin
Bra mix på olika kunskapsområden. En del av utbildningen bekräftar gamla kunskaper blandat med mycket nya kunskaper.
André
Varierat innehåll, vissa riktigt bra saker men samtidigt vissa dåliga.
Michael Junge Pedersen
Tycker kursens innehåll är rimlig komplett dock borde kursen kompletteras med en heldag med fokus på klimat och miljö. Dels i syfte att giva en fakta baserad översiktsbild av vår tids största utmaning och dels i syfte att visa med verkliga exemplen hur svenska företag med succés har lyckats använda målriktad satsningar på hållbar utveckling till...
Visa mer
Janne
Gillade kursen på alla sätt. Lärorikt och pedagogiskt.
Karin
Grundläggande information om styrelsearbete för dem som inte har några förkunskaper. Kunnig och trevlig kursledare men lite för många anekdoter och exempel från tidigare utbildningstillfällen för min del. Jag saknade en del fakta och formalia - vad säger lagen, vad krävs för att allt ska vara rätt och riktigt?
Bosse - Executive People Kommentar:
Tack så mycket för din feedback Karin! Vi tar till oss av dina synpunkter, vi arbetar kontinuerligt med kursinnehållet för att det ska ge deltagarna en gedigen grundläggande kunskap om styrelsearbete.
Bengt
Trevlig och öppen stämning. Handfast information. Erfaren föreläsare med fötterna på jorden.
Jan-Michaél Hirsch
Kursledaren hade en behaglig avspänd ton och gav stort utrymme för diskussioner. Värdefull kunskap förmedlades. Tydlig enkla powerpoint illustrationer.
Bengt Svenson
kursledaren skapade en en tillåtande atmosfär utan att tappa fokus på ämnet. Det var helt enkelt roligt att vara på kurs och mkt lärorikt.
Lisa Magnusson
Kursen har gett mig en större inblick i vad styrelsearbete faktiskt innebär och alla dess delar. Intressanta diskussioner och en mycket kompetent kursledare. Hade önskat att få kursmaterialet i samband med att kursen började för att kunna ta anteckningar under kursens gång.
Kennet Karjalainen
Mycket givande kurs och som krona på verket har utbildarna varit av yttersta toppklass.
Hampus Svensson
Mycket intressant utbildning med bra ämnen. Gick hem med nya idéer efter varje utbildningstillfälle
Anders Segerström
Erfarna och intressanta kursledare. Kursen har många block och täcker in väl in behovet av helikopter perspektivet du skall ha som VD. Erfarenhetsutbytet mellan kursdeltagarna är något du får på köpet då du går kursen.
Lars Lagergren
Jättebra kurs, väckte en hel del tankar till förändring och fortsatt utveckling.
Lars Andersson
Många guldkorn för ledarskapet.
Jörgen Berulf
Kursen var väl ungefär vad jag förväntade mig vore bra med lite exempel på situationer som kan inträffa i styrelser som man kan förstå vilka möjligheter och problem som uppstår i olika situationer
Mathias Hallgren
Andrés Lirón
Kursen enligt mina förväntningar. Mkt bra med liten grupp.
Afshin Dabiri
Givande utbildning med bra innehåll.
Peder
Denna kurs är det bästa jag gått. Jag är endast 25år men föreläsarna & kursledarna gjorde så att man verkligen förstod & lärde sig trotts att jag inte hade någon som hellst kunskap om varken Styrelse eller VD rollen innan utbildningen.
Linda Rosberg
Som jag hade talat med er tidigare så visste jag att att kursen var upplagd på ett sådant sätt att man berörde allt , men ingen djupdykning i något ämne. Då jag jobbat som VD i 1,5 år var det viktigt för mig att se vad jag "missat" och kunde ev fördjupa mig i senare. Detta två dagar gav mig svar på det, vilket var mitt mål och jag fick även veta...
Visa mer
Ola Berglund
Varför skulle vi göra affärsplan? Fick ingen som helst hjälp eller feedback på detta.
Bernhard Stahre
Detta var precis vad jag behövde för att vet vad jag skall göra och vad jag skall tänka på. Mycket bra kurs som jag rekommenderar alla nyblivna VD:ar.
Fredrik Bergh
Bra nätverk. Spännande föreläsningar. Saknade en röd tråd genom utbildningen. Bosse borde inleda och avsluta, där han inledningsvis går igenom vad som ska gås igenom och varför. Känslan bland mina kurskamrater var att man infann sig och "fick se vad som hände". I en del fall hade det varit bra med förberedelse, exempelvis ekonomisektionen där en...
Visa mer
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!