Visa utbildning.se som: Mobil

Google Classroom & Drive - Grunderna

Eventful AB
Kort om utbildningen
3 timmar
1 990 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: Kontakta oss - Sverige
Företagsanpassad utbildning
   
Rikstäckande

Kursbeskrivning

Tillsammans med Nederländerna är Sverige en av Googles störst växande marknader!

Classroom är Googles version av ett digitalt klassrum där du som pedagog kan arbeta effektivt tillsammans med dina elever. Classroom och Drive är funktioner som tar samarbete, fildelning och kommunikation till nästa nivå.

Målgrupp

Pedagoger, assistenter och övrig skolpersonal

Vi rekommenderar att du har viss kännedom om funktionerna som är kopplade till ditt Google-konto samt Chrome

Kursinnehåll

  • Arbeta med Classroom som pedagogisk resurs
  • Hantera Drive
  • Filhantering och fildelning

Upplägg

När du genomför en utbildning hos oss på Eventful blandar vi teori med praktik och alla deltagarna får möjlighet att testa alla funktioner vi går igenom.

Tid & plats

Utbildningens startdatum

Datum bestäms tillsammans med kunden

Utbildningens pris

1990 SEK

Ort

Rikstäckande

Kursledare

Anna

Anna Johannesen

Jag kommer från skolvärlden och har som lärare arbetat med G Suite for Education. I mitt arbete på Eventful arbetar jag med alla våra Google-kunder, både när det gäller integrationer, adminportalen samt de mer verksamhetsnära delarna i G Suite for Education. Det bästa med mitt jobb är att vi har möjlighet att göra skillnad för lärare och elever - genom att underlätta deras IT-vardag.

Karin

Karin Larsson

På Eventful arbetar jag mot våra Google-kunder med att stötta och utbilda lärare och administratörer för att underlätta deras dagliga arbete i G Suite. Jag har över tjugo års erfarenhet som lärare och brinner för att ge alla elever förutsättningar att utvecklas, med hjälp av fungerande digitala verktyg och system.

Jag har mött många frustrerade lärare som svurit över krånglande teknik. Det bästa med mitt jobb är att kunna se och känna deras glädje när vi hjälps åt och får det att fungera.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Google Classroom & Drive - Grunderna, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Eventful AB

Eventful AB

Eventful är ett utbildnings- och kunskapsföretag som är specialister på utbildning i Office 365 och G Suite. Vi hjälper idag över 100 molntjänstkunder och är stolt utbildningspartner till både Microsoft och Google. Våra utbildningar håller hög kvalitet och alla vi...


Läs mer om Eventful AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Eventful AB

Sandgatan 7
749 35

 Visa telefonnummer