Visa utbildning.se som: Mobil
Kort om utbildningen
14 dagar
54 000 SEK exkl. moms
Öppen utbildning
   
Nyköping
Svenska

Kursbeskrivning

Proejektledarutbildning

Diplomerad projektledare inom elteknik

Elteknikbranschen har utvecklats mycket de senaste åren. Elsystemen blir mer och mer komplexa. Det ställs högre krav på helhetstänkande med skräddarsydda systemlösningar för olika verksamheter. Dagens projektledare behöver vara tränade i att planera, strukturera, styra och leda projekt med många personer och resurser inblandade.

En framgångsrik projektledare har en gedigen verktygslåda med processer och metoder som, i kombination med projektledarens personliga ledaregenskaper, utgör de grundläggande förutsättningarna för framgångsrika projekt.

Lär dig leda stora projekt

EUUs utbildning Diplomerad projektledare ger dig omfattande och djupgående kunskaper som gör dig väl förberedd för att leda större projekt inom elteknikområdet. Du kommer få med dig en gedigen verktygslåda som är direkt användbar i din dagliga verksamhet

Målgrupp

Utbildningen vänder sig till dig:

som söker ett helhetsgrepp på projektledarskapet inom ett elteknikföretag och har - eller kommer att ha - en ledande funktion inom företagets projektavdelning.

Förkunskaper:

Kunskap om elteknikbranschen, ingenjörsutbildning inom el- eller teleteknik alternativt lång praktisk erfarenhet inom elyrket.

Kursinnehåll

Utbildningen bygger på elteknikföretagets projektprocess från anbud, genomförande till projektavslut. I utbildningsprogrammet (se på webben; euu.se) finns en beskrivning av de 6 olika utbildningsblocken och vad de innehåller.

  • -Entreprenad- och projektstyrning
  • -Entreprenadhandlingars struktur
  • -Entreprenadjuridik med praktiska exempel
  • -Arbetsmiljö
  • -Projektledning i praktiken
  • -Projektets ekonomi
  • -Tillämpning

Under kursen genomförs ett omfattande "projektspel" där du på ett mycket verklighetstroget sätt får lära dig alla steg i projektledarskapet.

Video

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Diplomerad projektledare, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

EUU, Elbranschens Utvecklings- och Utbildningscenter

EUU, Elbranschens Utvecklings- och Utbildningscenter

EUU (Elbranschens Utvecklings- och Utbildningscenter)

Erbjuder utbildningar och kurser inom elteknik samt tjänster och utvecklingsstöd i syfte att utveckla företag och individer inom elteknik. Kursledarna är verksamma i elteknikbranschen för att kurserna ska få ett så verklighetsnära innehåll som möjligt. På våra kurser ute i...


Läs mer om EUU, Elbranschens Utvecklings- och Utbildningscenter och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

EUU, Elbranschens Utvecklings- och Utbildningscenter

Teknikgången 6
611 10 Nyköping

 Visa telefonnummer