Visa utbildning.se som: Mobil

Recensioner av EuroAcademy

Snittbetyg: 4,6

Baseras på 13 recensioner.

Carin Bladh- ”Carin Coach”
Dynamic Management är marknadsledande med unik kombinationen av teori, coaching och praktisk arbetsvardag. Att få uppleva lärandet i det moderna ledarskapets utmaningar är fantastiskt! I min roll som ICF Master Certified Coach, kan vi situationsanpassa och välja ut de moduler (i plattformen) som stärker ledarutvecklingen allra bäst!
Linnéa
Smidigt upplägg med självstudier och individuella möten med en coach där vi kan fokusera på mina styrkor och utmaningar. Märkte stora resultat omgående. Rekommenderar verkligen den här utbildningen!
Anna Magnusson
Jag har fått förmånen att gå ett ledarskapsprogram i EuroAcademys coachplattform och är mer än nöjd! Varje modul innehåller djupgående information och övningar för reflektion och praktiskt genomförande.
Lena
Upplägget är fantastiskt där vi varvar teoretiska modeller med praktiska moment, allt kopplat till min arbetsroll och mina utmaningar. Och att ha en egen coach är guld värt!
Madeleine
Kombinationen av de teoretiska momenten (digitalt) och sen det skräddarsydda upplägget med en coach är oslagbart! Rekommenderas starkt!
Christian Lindahl
Otroligt nyttigt och givande! Gav nya perspektiv och verktyg för att tackla utmaningar.
Niclas Palmquist
Participating in the Management Coaching Program has helped me to boost my career and improve my leadership skills. By participating you force yourself to take a step back and to think over your goals, your strengths and weaknesses. In today's stressful environment you very seldom find the time to do so - to invest time in yourself. The coa...
Visa mer
Niclas Palmquist
Participating in the Management Coaching Program has helped me to boost my career and improve my leadership skills. By participating you force yourself to take a step back and to think over your goals, your strengths and weaknesses. In today's stressful environment you very seldom find the time to do so - to invest time in yourself. The coach...
Visa mer
Kursdeltagare
En av våra internationella chefer genomförde detta program när hon tillsattes som chef och vilken effekt det har haft! Jag kan verkligen rekommendera denna utbildning till alla nya chefer.
Kursdeltagare
En av våra internationella chefer genomförde detta program när hon tillsattes som chef och vilken effekt det har haft! Jag kan verkligen rekommendera denna utbildning till alla nya chefer.
Mattias
Läser just nu Dynamic Managment parallellt med mitt arbete som vd. Det är viktigt att stanna upp och reflektera över sitt ledarskap och företagets framtid. Denna utbildning hjälper till med det och jag har stort utbyte av min coach som fungerar som också fungerar som min mentor. Bra med en utbildning som går att kombinera med arbetet och som ge...
Visa mer
Mattias
Läser just nu Dynamic Managment parallellt med mitt arbete som vd. Det är viktigt att stanna upp och reflektera över sitt ledarskap och företagets framtid. Denna utbildning hjälper till med det och jag har stort utbyte av min coach som fungerar som också fungerar som min mentor. Bra med en utbildning som går att kombinera med arbetet och som ...
Visa mer
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!