Kursbeskrivning
Skräddarsydd livsmedelshygienutbildning
Denna livsmedelsutbildning kan skräddarsys efter verksamhetens behov och önskemål. Genom detta kan verksamheten sätta sin egen prägel på kursen och inkludera egna logos och bilder. Verksamheten kan inkludera egna texter och videos eller länka till vidare läsning och fördjupning för kursdeltagarna.
Denna kurs är perfekt för intern träning och vidareutbildning för verksamhetens anställda. Kursen är för er som har eget utbildningsmaterial men saknar teknisk förmåga att enkelt dela innehållet och följa deltagarnas framsteg i realtid.
Kontakta oss för att få en prisuppgift!
Kommande kursstarter
Varför välja eSmiley?
Du väljer startdatum
Distansutbildning med
tillfällen på plats
Kursledare med branschexpertis
Målgrupp
Ledningsgrupper inom livsmedelsverksamheter eller organisationer där intern kunskap ska delas och kontinuerligt uppdateras. Köparen ska kunna välja och eventuellt bistå med kunskap om kursens karaktär och förlopp.
Kursinnehåll
Kursens innehåll anpassas för den enskilda verksamheten.
Exempel kan vara:
- Interna rutiner angående specifik livsmedelshantering (leverans, transport, nattarbetet)
- Interna rutiner angående livsmedel för ledare och chefer
- Interna rutiner angående livsmedel för personal som inte arbetar direkt med mat (chaufförer, vaktmästare, förskolepersonal utan livsmedelsansvar)
- Utveckling och teknisk uppsättning av kurser sker i samarbete med eSmiley
Kursledare
John Danielsson som är utbildningsledare har en bakgrund som kock och produktutvecklare med erfarenhet från både restaurangbranschen och livsmedelssystem. Han har drivit eget företag inom livsmedelsproduktion och arbetar idag på eSmiley A/S med support, implementering och utbildning av digitala egenkontrollprogram. Med sin kombination av praktisk och teknisk kunskap hjälper han företag att effektivisera sina processer.
Intresseanmälan
Nordens största leverantör av digitala lösningar för professionella kök
Mer än 145 000 kockar och kökspersonal använder oss varje dag för digital egenkontroll och riskanalys, mätning av matsvinn, utbildning och rådgivning om livsmedelssäkerhet. eSmiley har 17 års branschkunskap, och alla kurser är utvecklade av våra skickliga livsmedelsexperter, som säkerställer...