Visa utbildning.se som: Mobil

ersta_skErsta Sköndal högskola

Här bedrivs grund- och vidareutbildningar samt forskning i vårdvetenskap, socialt arbete, vårdetik, diakoni, teologi och kyrkomusik samt psykoterapi-och psykoterapeututbildning.
Utbildning på högre nivå är investering som ska innebära både personliga och intellektuella utmaningar. Vårt mål är att du ska få känna av den utmaningen när du utbildar dig hos oss. Vi erbjuder högkvalitativ undervisningen med närhet till kvalificerad forskning som är relevant för utbildningarna.

Uppdragsutbildningsenheten vid Ersta Sköndal högskola skräddarsyr utbildningar för kommuner, landsting och organisationer. Vi erbjuder också utbildningar i egen regi som vänder sig till presumtiva kursdeltagare och arbetsgivare i hela landet. En hög undervisningstäthet och begränsade gruppstorlekar skapar en optimal undervisningsmiljö som ger deltagarna goda förutsättningar att tillämpa sina kunskaper i den egna verksamheten. Samtliga kurser kan sökas oberoende profession. Våra utbildningar vänder sig till människovårdande yrkesutövare från en mängd olika arbetsområden. Uppdragsutbildningen genomför ett 50-tal vidareutbildningar årligen inom skolans ämnesområden, med totalt ca 1100 kursdeltagare.

S:t Lukas utbildningsinstitut är från och med den 1 augusti 2008 en institution vid Ersta Sköndal högskola. Regeringen har beslutat (11 dec 2008) att S:t Lukas utbildningsinstitut/Ersta Sköndal högskola erhåller examensrätt i psykoterapi. Utbildningarna genomförs i Stockholm, Göteborg, Lund, Luleå samt i internatform. Utbildningarna riktar sig i första hand till läkare, präster/pastorer, psykologer, socionomer och andra människovårdare.

Varmt välkommen till vår spännande utvecklingsmiljö!

Mer information
För mer information om Ersta Sköndal högskola AB eller deras utbildningar, gör en intresseanmälan nedan.

Visa alla utbildningar med Ersta Sköndal högskola i samarbete med Socialstyrelsen

Hur påverkar COVID-19 denna arrangörs utbildningar?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Utbildningar

Utbildning
COVID-19 / Corona Längd Pris Ort Snittbetyg
Introduktionspaket för ny personal inom socialtjänst och hälso- och sjukvård Från 0 SEK Distans

Visa alla

Intresseanmälan

Fyll i formuläret om du vill komma i kontakt med Ersta Sköndal högskola i samarbete med Socialstyrelsen och veta mer om deras utbildningar.

Kontakt

Ersta Sköndal högskola i samarbete med Socialstyrelsen

Herbert Widmans väg 12 (Box 441)
128 06 Sköndal

 Visa telefonnummer

Intresseanmälan

För att få mer information från Ersta Sköndal högskola i samarbete med Socialstyrelsen, fyll i dina uppgifter:

Recensioner

Bli den första att recensera Ersta Sköndal högskola i samarbete med Socialstyrelsen!