Visa utbildning.se som: Mobil

Byggarbetsmiljösamordnare BAS-P & BAS-U (N)

Entreprenörsskolan – Sveriges Byggindustrier
Kort om utbildningen
1 dag
3 320 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2019-03-28 08:00 - Kalmar
Gävle, Göteborg, Kalmar, Karlstad, Linköping, Luleå - Visa alla  
Öppen utbildning
Kommande starter
Kalmar
2019-03-28 08:00  
3 320 SEK
Göteborg
2019-04-04 08:00  
3 320 SEK
2019-05-16 08:00  
3 320 SEK
Östersund
2019-04-05 08:00  
3 320 SEK

Kursbeskrivning

Utbildningen vänder sig till dig som ska vara byggarbetsmiljösamordnare BAS-P/U i projekt av "normal" art (N) och som har praktisk erfarenhet från bygg- och anläggningsarbete i arbetsledande ställning. Utbildningen ska ses som en funktionsutbildning. Syftet är att ge kunskap och färdighet för att kunna agera som byggarbetsmiljösamordnare för en säker arbetsmiljö. Utbildningen avslutas med ett kunskapsprov godkänt av RBK.

Målgrupp

Lämpliga arbetsmiljökunskaper baserat på de risker som förekommer i verksamheten. Dessutom avgör projektets art vilka övriga kompetenser som kan krävas. För ett "normalt" projekt kan de kompetenserna exempelvis vara Bättre Arbetsmiljö grundutbildning (BAM), ställning, säkra lyft, heta arbeten, asbest m m. Dessa kompetenser kan vara inhämtade tidigare, men kan också kompletteras i efterhand. Utöver dessa kompetenser krävs också erfarenhet från tidigare arbetsmiljöarbete, exempelvis som samordningsansvarig.

Investering

Kursavgift exkl moms: Medlem: 3.320 kr Ej medlem: 3.910 kr

Övrigt

Kursen kan också anpassas, företagsinternt, med inriktning på Plåt-,Ventilation-, Måleri-,Glas- mfl branschinriktningar samt för Småhusentreprenader och för Fasta driftställen. Kursen kan även genomföras på engelska. Kontakta oss för mer information. Regeländringarna trädde i kraft i januari 2009. Utbildningskravet 1 januari 2011.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Byggarbetsmiljösamordnare BAS-P & BAS-U (N), direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Entreprenörsskolan – Sveriges Byggindustrier

Entreprenörsskolan - Sveriges Byggindustrier

Entreprenörsskolan, som är en del av Sveriges Byggindustrier, erbjuder utbildningar över hela Sverige för dig som arbetar i bygg- och anläggningsbranschen. Vi har ett brett utbud av både korta och långa utbildningar inom arbetsmiljö, entreprenadjuridik, byggnadsteknik, bygglagstiftning m.m. och erbjuder...


Läs mer om Entreprenörsskolan – Sveriges Byggindustrier och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Entreprenörsskolan – Sveriges Byggindustrier

Ekmansgatan 1
411 32 Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Bli den första att recensera Byggarbetsmiljösamordnare BAS-P & BAS-U (N)!