Visa utbildning.se som: Mobil
Kort om utbildningen
1 dag
6 875 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 21 april 2021 - Distans
Onlineutbildning
   
Distans
fjärrvärme, konferens fjärrvärme, fjärrvärmekonferens, kraftvärme, fjärrkyla

Kursbeskrivning

Fjärrvärmedagen - digital konferens

Fjärrvärmedagarna – som i år blir en endagskonferens – är konferensen med störst bredd inom fjärrvärmefrågorna, som ser helheten och har helikopterperspektivet på branschens viktiga och strategiska frågor nu och framåt. Men som också innehåller djupdykningar i många områden såsom marknad, klimat, omvärld, teknik och politik – allt för att ge deltagarna så mycket ny kunskap, nya insikter och inspiration att ta med hem till den egna verksamheten som möjligt. Årets Kraftkvinna 2020 kommer på Fjärrvärmedagen – gör du?

På Fjärrvärmedagen på distans den 21 april bjuds som vanligt på en blandning av föredrag om fjärrvärmens olika och många möjligheter och utmaningar. Det är en omvälvande tid för energisystemet i stort, en förändringens tid, som för fjärrvärmens del innebär ett stort mått av nytänkande, lyhördhet, omstöpning och utveckling av affärer och verksamheter, anpassning till nya krav från både politik och omvärld samtidigt som de befintliga anläggningarna och systemen ska värnas och tas om hand, och kundernas behov och önskningar självklart hörsammas.

Utmaningarna är många men möjligheterna ännu fler och att det är en spännande utveckling vi har framför oss kan vi nog vara rörande överens om.

I programmet – som just nu är under utformning – kommer du förutom att få höra Årets Kraftkvinna 2020, Azra Sapcanin, ge sin bild av fjärrvärmen utifrån sin roll som produktionschef på E.ON Energilösningar i Örebro, att hitta många spännande programpunkter som rör mycket av det som händer just nu. Blandat med sådant som berör fjärrvärmeverksamheter som är viktigt för dig att ha koll på, till exempel den politiska utvecklingen. Vi publicerar inbokade programpunkter löpande.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

För alla som vill hålla sig ajour med vad som är aktuellt inom fjärrvärme, kraftvärme och fjärrkyla – från politik, miljö och hållbarhet, via forskning och utveckling, till marknad/kunder, teknik och produktion.

Tid & plats

21 april 2021, digital konferens.

Investering

5 500 kronor exklusive moms för medlemmar i Energiföretagen Sverige.
6 875 kronor exklusive moms för icke medlemmar i Energiföretagen Sverige.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Fjärrvärmedagen, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Energiföretagen Sverige – Swedenergy - AB

En viktig del i verksamheten är att erbjuda service till våra medlemmar – bland annat med utbildningar, konferenser och publikationer – för att utveckla branschens kompetens och förmåga att möta morgondagens utmaningar. Energiföretagen Sverige äger och utvecklar registrerade varumärke EBR,...


Läs mer om Energiföretagen Sverige – Swedenergy - AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Energiföretagen Sverige – Swedenergy - AB

Olof Palmes gata 31
101 53 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Fjärrvärmedagen!

Arrangörsrecensioner
(4,2)
Baseras på 20 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Fjärrvärmedagen från Energiföretagen Sverige – Swedenergy - AB, fyll i dina uppgifter:

Liknande utbildningar