Visa utbildning.se som: Mobil

Elnätsdagarna – digital konferens

Energiföretagen Sverige – Swedenergy - AB
Kort om utbildningen
2 halvdagar
5 100 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 18 november 2021 - Distans
Onlineutbildning
   
Distans

Kursbeskrivning

Elnätsdagarna


Årets Elnätsdag som genomförs digitalt den 18 november speglar elnätens roll ur fler perspektiv än någonsin tidigare. Det handlar om själva näten och deras kapacitet samtidigt som mer ska ske i nätens båda ändar i elektrifieringens tidevarv. Utöver det måste villkoren för elnätens intäkter reformeras.

Vi kan redan nu avslöja att Energiföretagens vd Åsa Pettersson talar om elnätens möjligheter. Truls Borgström från Infrastrukturdepartementet har elektrifieringsstrategin på sin agenda och kompletteras av Annika Viklund, Vattenfall Eldistribution, som ledamot i elektrifieringskommissionen. Tony Rosten från Ei blir rösten om intäktsregleringen och vi djupdyker till exempel i solceller med hjälp av Svensk Solenergis Anna Werner.

Målgrupp

Konferensen vänder sig till all personal och företagsledning i elnätsföretaget, samt service- och entreprenadföretag, konsulter och andra som vill följa utvecklingen inom elnätsbranschen.

Investering

5 100 kr exklusive moms för medlemmar i Energiföretagen Sverige.

6 375 kr exklusive moms för icke medlem.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Elnätsdagarna – digital konferens, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Energiföretagen Sverige – Swedenergy - AB

En viktig del i verksamheten är att erbjuda service till våra medlemmar – bland annat med utbildningar, konferenser och publikationer – för att utveckla branschens kompetens och förmåga att möta morgondagens utmaningar. Energiföretagen Sverige äger och utvecklar registrerade varumärke EBR,...


Läs mer om Energiföretagen Sverige – Swedenergy - AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Energiföretagen Sverige – Swedenergy - AB

Olof Palmes gata 31
101 53 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Elnätsdagarna – digital konferens!

Arrangörsrecensioner
(4,2)
Baseras på 20 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Elnätsdagarna – digital konferens från Energiföretagen Sverige – Swedenergy - AB, fyll i dina uppgifter: