Visa utbildning.se som: Mobil

Recensioner av Elerno Utbildning

Snittbetyg: 5

Baseras på 15 recensioner.

Anna Örenius, Medborgarskolan Värmland Örebro
Jag är nöjd! Kursen gav mig det jag behövde inom BAM & SAM. Det bästa var att jag fick utmaning genom frågor och fick läsa på. Rekommenderar absolut att fler går denna kurs!
Roland Hällgren, Ventilationsfixarna
Jag tyckte det var en bra kurs och den var över mina förväntningar. Upplägget var lätt att förstå och rekommenderar kursen varmt till andra.
Tommy Karlsson, Sala Småfix
Webbkursen Leda Verksamheten levde upp till vad jag förväntade mig och jag rekommenderar kursen starkt till andra! Det bästa var att jag kunde gå tillbaka och repetera precis när jag vill, även efter jag genomfört kursen och fått mitt intyg!
Karin Andersson
Webbutbildningen levde upp till alla mina förväntningar och de kunskaper jag sökte efter. Det bästa var att jag kunde själv välja när jag vill utbilda mig och även nu efter jag slutfört webbutbildningen kan jag vid behov gå tillbaka och repetera innehållet. Den möjligheten har jag inte på en klassrumsutbildning. Jag rekommenderar ‘Ny Som Chef’ t...
Visa mer
Robin Säfström, Robins Hundträning
Jag tyckte det underlättade att själv kunde välja när jag skulle utbilda mig. Webbutbildningen gav mig de kunskaper som jag efterfrågade. Rekommenderar utbildningen till flera.
Arvid Löfstedt, NLS Industrirör & VVS
Vi trodde den skulle vara ytlig och en typisk internetutbildning. Men det visade sig att utbildningen verkligen gick in på djupet och vårt företag är jättenöjda med investeringen av utbildningen ‘Ny som chef’. Vi önskar att vi hade hittat detta utbildningspaket långt tidigare.
Jennifer Ljungqvist
Kursen var vad jag förväntade mig. Jag fick bra grundläggande kunskaper. Jättebra upplägg, lätt att förstå och följa med. Bra att kunna klicka runt på de olika rubrikerna för att se innehållet. Jag rekommenderar absolut denna webbkurs och Elerno.se som utbildningsleverantör.
Shwan Sediq, Lycka & Omsorg AB
Denna kursen tyckte jag var bra!
Mikael Nordberg, Projektledare, VVS Installatören i Malmö AB
Kursen levde upp till det jag eftersökte. Jag var ute efter en lättfattligt ekonomikurs som inte är en revisorutbildning. Det bästa med kursen var upplägget, att det var smidigt och bra tydlighet. Jag lärde mig snabbt om de olika ekonomiska uttrycken och nu förstår jag mycket bättre vad allt betyder, vilket har underlättat i mitt arbete. Rekomme...
Visa mer
Maj-Britt Brolin, MB Hantverkstjänst
Jättebra kurs! Jag är nöjd med kursen och rekommenderar den starkt!
Lena Lund
Jag tyckte kursen var väldigt lätt att förstå, den levde upp till mina förväntningar och gav mig den baskunskap som jag behövde inom ekonomi. Men det bästa med kursen var att upplägget var väldigt pedagogiskt!
Verksamhetschef, Västervik Miljö & Energi AB
Lättnavigerat och enkelt att förstå. Det gick snabbt och enkelt att genomför onelineutbildningen.
Byggchef, Vestkust Gruppen
Enkelt och smidigt att genomföra. Bra utformade onlineutbildningar och problemfritt.
Joanna Kilvéus, Verksamhetschef Västervik Miljö och Energi AB
Lättnavigerat och enkelt att förstå. Det gick snabbt och enkelt att genomföra onlineutbildningen.
Kristoffer Öhman, Byggchef Vestkust Gruppen AB
Enkelt och smidigt att genomföra. Bra utformad onlineutbildning och problemfritt.
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!